Tiket dana (utorak, 05.11.2019)

tiket dana

Vraća nam se LIga šampiona. U naredna dva dana na programu su utakmice četvrtog kola elitnog klupskog takmičenja, a odigraće se i nekoliko zaostalih mečeva nižih engleskih liga.

Lion – Benfika – 1 @ 2.00 Meridianbet

Ovo je utakmica G grupe Lige šampiona, koja je posle tri odigrana kola jedan od najneizvesnijih. Sve četiri ekipe imaju šansu da se probiju u nokaut fazu, a dosta toga moglo bi biti jasnije posle današnjih utakmica. Benfika je slavila protiv Liona u Lisabonu, iskoristivši lošu formu “lavova”. U međuvremenu Lion je popravio formu i vezao je dve uzastopne pobede u francuskoj Ligi 1, pa sa mnogo više optimizma dočekuju uzvratni okršaj sa lisabonskim “orlovima”. Na čelu tabele je Lajpcig sa 6 bodova, Zenit i Lion imaju po 4, a Benfika je poslednja sa 3 boda. Dakle, bod ne bi preterano bio po volji ni jednima ni drugima, pa očekujemo da se igra otvoreno na “Žerlanu”. Lion je postigao tri gola na gostovanju u Tuluzu, a najbolji pojedinac meča, ujedno i dvostruki strelac, bio je Memfis Depaj. Benfika je pobedila Rio Ave, čime je kompetirala tri pobede u prvenstvu, bez primljenog gola. I pored nešto sigurnije Benfike u ovoj sezoni, očekujemo da Lion iskoristi prednost domaćeg terena i dođe do bodova koji mu mogu donete plasman među 16 najuspešnijih u Ligi šampiona. Koeficijent za jedinicu u kladionici Meridianbet iznosi tačno 2.00.

Šruzberi – Piterboro – 2 @ 2.30 u Bet365

U zaostaloj utakmici sedmog kola engleske Lige 1 ŠŠruzberi dočekuje odlični Piterboro. Gosti su odličan učinak malo pokvarili u prethodna dva kola u kojima su osvojili samo jedan bod. Prvo su na svom terenu igrali 2:2 sa Koventrijem, da bi prethodnog vikenda izgubili na gostovanju kod blekpula, nakon prave goleade, sa 4:3. Novi neuspeh mogao bi Piterboro da spusti još niže od trećeg mesta, na kome su sad. Što se domaćina tiče, oni su u subotu izgubili od Vajkomba minimalnim rezultatom, ali su pre toga vezali četiri utakmice bez poraza. Na utakmicama Šruzberija pada malo golova, pa je tako na poslednjih pet palo isto toliko golova ukupno. Dakle, sudaraju se odlični napad Piterboroa i sjajna odbrana Šruzberija. teško je proceniti ko će izaći kao pobednik u tom okršaju, ami smatramo da je gost nešto bliži uspehu. Predlažemo vam dvojku sa koeficijentom 2.30 u kladionici Bet365.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Bet365 iznosi 4.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.