Tiket dana (petak, 15.11.2019)

tiket dana

Danas je ponuda za nijansu bolja nego prethodnih dana, pošto se bar igraju i niže evropske lige, uz utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Ovo je naš predlog tiketa.

Dordreht – Roda – 2 @ 2.40 u Meridianbet

U holandskoj Drugoj ligi poslednjeplasirani Dordreht dočekuje Rodu iz Kerkradea. Domaćin je sakupio samo sedam bodova iz 14 utakmica i, ako tako nastavi, teško ćemo ga naredne sezone gledati u ovom rangu. Roda je imala ambicije da se vrati u Erediviziju, ali ih je realnost sačekala i upozorila da je to nemoguća misija. Tim iz Kerkradea se trenutno nalazi na 13. mestu sa 17 bodova, a vodeći Kambur beži im čak 13 bodova. Možda bi Roda mogla preko doigravanja da pokuša da se “ugura” u elitu, ali i da bi to ostvarila mora da pruža mnogo bolje igre. U prethodnom kolu Roda je na svom terenu izgubila od vodećeg Kambura, ali je pre toga vezala šest utakmica bez poraza. Kako bilo, ipak su u boljoj formi od Dordrehta, tima koji ima samo jednu pobedu u dosadašnjem toku prvenstva, a u poslednjih sedam utakmica ima jedan remi i šest neuspeha. Rekli bismo da je Roda bliža pobedi i predlažemo vam dvojku na ovom meču. Za pobedu gostiju u kladionici Meridianbet dobićete koeficijent 2.40.

Koge – Nikobing – 1 @ 1.81 u 1xbet

Nastavlja se danska druga liga, a 18. kolo otvara duel Kogea i Nikobinga. Domaćin je u odličnoj formi, u prethodna četiri kola ima tri pobede i jedan remi. Uspeli su čak da pobede i Viborg, a da uzmu bod na gostovanju Fredericiji. Da li su zakasnili sa ovakvim igrama, teško je reći, pošto je KOge trenutno na 6. mestu, sa dvocifrenim zaostatkom za vodećima. Prvenstvo jeste dugo, ali bi njima trebala baš duga serija pobeda da bi uhvatili priključak. Na drugoj strani gosti su zaboravili kad su poslednji put pobedili. Bilo je to u 7. kolu, krajem avgusta, a od tada su vezali deset utakmica bez trijumfa u ligi. Uzimajući u obzir tu činjenicu, još su i dobro plasirani, pošto su sada 10. a iza njih su Naestved i Roskilde. Naznaka boljih dana mogla bi da budu dva uzastopna remija, sa snažnim rivalima, Vendsiselom i Vejleom, oba bez golova. Koge je favorit u ovom meču i očekujemo nastavak uspešnog niza. Ove sezone su se sastali već dva puta. u prvenstvu je slavio Nikobing, a Koge je bio uspešniji u Kupu. Predlažemo jedinicu, a koeficijent u kladionici 1xbet iznosi 1.81.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Meridianbet iznosi 4.34.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.