Tiket dana (ponedeljak, 18.11.2019)

tiket dana

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo se privode kraju, ostalo je još sasvim malo nedoumica, a gotovo svi favoriti već su obezbedili plasman. Danas se igra u tri grupe, u kojima se završava takmičenje, a najzanimljivije biće u Dablinu, gde Republika Irska i Danska direktno odlučuju o odlasku na EP. Danas će se igrati i kolo u Prvoj ligi Srbije.

Grčka – Finska – GG @ 2.29 u 1xbet

Finska je napravila istorijski uspeh i po prvi put od kada se igra fudbal u “zemlji 1000 jezera”, otići će na neko veliko takmičenje. Čak je i hokej, ubedljivo najpopularniji sport, uz nordijsko skijanje, pao u drugi plan. Pobeda nad Lihtenštajnom i matematički je potvrdila odlazak Finaca na EP, što je burno proslavljeno odmah na terenu stadiona u Helsinkiju. U poslednjem kolu Finci gostuju u Grčkoj, i sigurni smo da ne odlaze tek da bi odradili posao. “Heleni” su uspeli da pobede u Jerevanu i dođu na treće mesto, koje osim utehe, ne donosi ništa drugo. U prvom delu takmičenja Finci su slavili sa 1:0, golom najboljeg igrača i strelca ove generacije Temu Pukija. Zanimljivo je da su se ove dve selekcije našle u istoj grupi i u Ligi nacija, tada su obe ekipe slavile kao domaćini, ali su na kraju Finci bili prvi u grupi, pa da se nisu kvalifikovali kroz ovo takmičenje, imali bi šansu i preko baraža Lige nacija. Uglavno, biće ovo prilika za nadigravanje, domaćin će želeti da pokaže da nije imao dovoljno ni sreće, dok će gosti morati da čuvaju, od skora, stečeni renome. Predlažemo igru gol-gol, jer nema razloga da se igra zatvoreno, ako što je to bio slučaj u prethodna tri međusobna meča ove dve reprezentacije. Za GG u kladionici 1xbet koeficijent iznosi 2.29.

Španija – Rumunija – GG3+ @ 2.59 u Meridianbet

”Furija” je osvojila prvo mesto u grupi, ali ništa drugo od njih nismo ni očekivali. Ispalo je da je ovo bila jedna od nakvalitetnijih grupa u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Pored Španije, plasman je izborila i selekcija Švdske, a do samog kraja u igri su bili i Rumunija i Norveška. Rumuni su izgubili od “tri krune” u Bukureštu pre tri dana i definitvino ostali bez izgleda da odu na EP. Pošto nisu uspeli ni preko lige nacija da dođu do baraža, moraće Evropsko prvenstvo da gledaju na TV ekranima. Ipak, naši istočni susedi imaju lepu perspektivu, a u to smo se uverili na Evropskom prvenstvu za mlade, na kom su igrali u polufinalu, pa će nastupiti na narednim Olimpijskim igrama u Tokiju. To je uteha za ove kvalifikacije, a verujemo da će mladi igrači Rumunije želeti da se u najboljem svetlu pokažu u Španiji, pogotovo jer se meč igra u Madridu na stadionu “Vanda Metropolitano”. Fudbalskih emisara i menadžera biće sa svih strana, pa smo ubeđeni da ćemo gledati jednu lepu fudbalsku predstavu sa mnogo golova. Naš predlog je gol-gol, uz bar tri na meču. Rumuni su sposobni da bar jednom pogode mrežu “furije”. Kvota za GG3+ u kladionici Meridianbet iznosi 2.59.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 5.93.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.