Tip dana: Kruzeiro – Avai: Domaćin traži beg iz opasne zone!

Poslednji meč 33. kola brazilske Serije A nam donosi duel između dve ekipe koje se trenutno nalaze u donjem delu tabele. Domaći Kruzeiro će na svom terenu dočekati poslednje plasiranu ekipu Avaija.
Duel između ove dve ekipe je zakazan za ponoć.

Kruzeiro: Niko nije očekivao ovako loše partije!

Malo ko je zaista očekivao da će fudbaleri Kruzeira ovoliko loše igrati ove sezone. Naime, ekipa kojoj su pre početka šampionata davane realne šanse za plasman u Kopa Libertadores, se u ovom trenutku nalazi na katastrofalnom 17. mestu na tabeli koje na kraju sezone znači i selidbu u niži rang.
Ipak, kada uzmemo u obzir kako je Kruzeiro igrao većim delom sezone, ovo što pružaju u poslednjih nekoliko meseci je i dobro. Naime, ova ekipa ne zna za poraz u prethodnih jedanaest mečeva, iako su u tom periodu čak sedam puta remizirali, ali i ostvarili četiri pobede. U prošlom kolu je Kruzeiro odigrao jedan solidan meč na svom terenu, ali su samo remizirali protiv Atletiko Mineira koji nema preteranih ambicija do kraja sezone, pošto se nalaze u bezbednoj zoni. I pre toga je Kruzeiro dva meča remizirao, prvo protiv Atletiko Paranensea u gostima, a odmah nakon toga i na svom terenu protiv Bahije. Pre svega toga je Kruzeiro ostvario verovatno i najbitniju pobedu u dosadašnjem toku sezone, pošto su na gostovanju kod Botafoga slavili sa 0:2, što je zanimljivo bila tek druga pobeda za Kruzeiro van svog terena.
Kada je u pitanju domaći teren, Kruzeiro tu ima nešto bolji učinak pošto su do sada ostvarili pet pobeda i čak sedam remija, pa je za očekivati da sa dobrim partijama nastave i u susretu protiv poslednje ekipe na tabeli, iako je Kruzeiro više puta pokazao ove sezone da ne igra najbolje kada je pod pritiskom i moranjem pobede.

Avai: Velika prednost ove ekipe je rasterećenost!

Od samog starta je bilo vidljivo da će Avai imati velike probleme, a najbolji pokazatelj za to je i trenutna pozicija na tabeli pošto se ova ekipa nalazi na poslednjem mestu i više nemaju nikakve šanse za opstankom u društvu najboljih, iako je to bio primarni cilj pre početka šampionata.
Zaista poražavajuće zvuči podatak da je Avai do sada osvojio samo sedamnaest bodova i to pošto su ostvarli samo tri pobede uz čak osam remija.
Nije Avai toliko loše startovao u ovom šampionatu, ali su kako je prvenstvo odmicalo pružali sve slabije partije. Neverovatno deluje podatak da Avai nije ostvario pobedu na poslednjih 12 mečeva i da su poslednji trijumf ostvarili još krajem septembra kada su na svom terenu bili bolji od Atletiko Mineira.
U prošlom kolu je Avai doživeo poraz na gostovanju kod Botafoga kom su bodovi u tom meču bili preko potrebni, dok je pre toga ova ekipa na svom terenu pružila dobar otpor protiv Santosa, ali su i tu nažalost doživeli poraz, a taj meč je završen rezultatom 1:2.
Ono što je veoma zanimljivo uoči ovog duela je da Avai na šest poslednjih međusobnih okršaja ne zna za poraz od Kruzeira, a još zanimljivije je da su čak pet susreta završena bez pobednika, uz jednu pobedu Avaija kada je bilo 1:0. Poslednja dva meča između ove dve ekipe su završena identičnim rezultatom (2:2).

Naš predlog

Kruzeiro nema izbora i prosto moraju da pobede u ovom susretu ukoliko žele da i naredne sezone nastupaju u društvu najboljih. Na njihovu sreću, protivnik će im biti ekipa koja na dvanaest poslednjih mečeva ne zna za trijumf, pa vam zbog svega toga preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.31. Sigurno je da će domaća ekipa krenuti od prvog minuta ofanzivno ka golu gosta, pa vam zbog toga predlažemo da probate sa prelazom 1-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.02. Za kraj, treba napomenuti da Avai već duže vreme igra rasterećeno pošto su odavno ispali iz Serije A, pa bi zbog toga vrlo lako mogli i oni do nekog gola na ovom susretu i zato vam toplo preporučujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa fenomenalnom kvotom 2.97.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.