Tiket dana (ponedeljak, 25.11.2019)

tiket dana

Posle burnog vikenda očekuje nas nešto mirniji dan, sa ponudom taman tolikom, za sastavljanje jednog dobitnog tiketa. A već od sutra vraćaju nam se evropski kupovi.

Odenze – Mitjiland – GG3+ @ 2.28 u Meridianbet

Gosti žele da jesen okončaju na prvoj poziciji, a da bi to ostvarili trebaju da donesu neki bod sa gostovanja Odenzeu. Mitjinald je stekao lepu prednost ispred FC Kopenhagena, trenutno ona iznosi četiri boda i meč manje, ali je prvenstvo još dugo, a igraće se i Plej of. U međusobnom duelu Mitjiland je u prošlom kolu ubedljivo pobedio šampiona, jasno mu stavivši do znanja na čijoj je strani kvalitet. Odenze je veliki dužnik Mitjilanda, savladali su ih u prvom odmeravanju snaga u ovoj sezoni, i to kao gosti, a pobedili su i u njihovom poslednjem duelu u prošloj sezoni. Taj trijumf dogodio se pre dva meseca, a posle tog meča Mitjiland je nanizao čak pet uzastopnih pobeda. Očekujemo efikasan duel, sa dosta golova. Biće ih na obe strane, pa se odlučujemo za predlog GG3+. Za ovu igru u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.28.

Hanover – Darmštat – GG @ 1.72 u 1xbet

Ne zna se ko je u lošijoj formi i težoj situaciji u ovom trenutku. Doskorašnji bundesligaš, ekipa Hanovera, bez pobede je u prethodna četiri kola, u kojima je prvo vezao tri remija, da bi u prošlom kolu doživeo ubedljiv poraz na gostovanju kod Hajdenhajma. Nije ni Darmštat ništa bolji. Tim iz malog mesta blizu Frankfurta je uzeo samo bod u dva prethodna kola, ali je pre toga imao dve uzastopne pobede, obe minimalnim rezultatom. Na tabeli nešto bolje stoje gosti koji se nalaze na 13. mestu sa 15 bodova. Hanover je pred ovaj meč pao u zonu ispadanja, mada ima samo bod manje od svog današnjeg rivala. Tim sa severa Nemačke nalazi se na 16. poziciji, a sakupio je 14 bodova. Teško je proceniti ko je bliži pobedi, a smatramo da ni remi nije isključen. Ako do njega dođe, trebalo bi da budu uz bar po gol na obe strane. Za gol-gol u kladionici 1xbet koeficijent iznosi 1.72.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici 1xbet iznosi 3.92.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.