Tiket dana (utorak, 26.11.2019)

tiket dana

Pred nama je pretposlednje kolo grupne faze Lige šampiona, a biće utakmica i u nižim engleskim ligama. Sasvim dovoljno za još jedna dobitan tiket, poput onog jučerašnjeg.

Totenhem – Olimpijakos – 3+ @ 1.53 u Bet365

Dolazak Murinja na klupu “pevaca” pokazao se, bar u prvom meču, kao pun pogodak. Totenhem je slavio na gostovanju kod Vest Hema, postigao je tri gola, a jedino može da zabrine to što su dva puta vadili loptu iz mreže. No, znajući Portuglaca, ne sumnjamo da će ubrzo od poslednje linije “sparsa” napraviti pravi bedem i da se mreža Gazanige, ili nekog drugog golmana, ako ga dovedu na zimu zbog povrede Lorisa, neće baš prečesto tresti. Olimpijakosu je ovo poslednja šansa da pokuša da osvoji drugo mesto u grupi. Za to mu je potrebno da pobedi i Totenhem i Crvenu zvetzdu, a da Totenhem izgubi u Minhenu u poslednjem kolu. Dakle, sve se nekako svodi na ovaj meč, pa ako žele da ostanu u eliti, Pirejci moraju da igraju na pobedu. U prvom meču u Atini bilo je 2:2, pa verujemo da će i sada biti golova. Naš predlog je 3+, a kvota u kladionici Bet365 iznosi 1.53.

Lokomotiva – Leverkuzen – GG @ 1.70 u Meridianbet

U Moskvi se bije bitka za plasman u Ligu Evrope. Bolji iz ovog okršaja igraće na proleće u slabijem evropskom takmičenju, pošto će u nokaut fazi Lige šampiona igrati Atletiko i Juventus. Sve je ovo naša pretpostavka, jer još uvek postoji mogućnost da pobednik ovog duela u ruskoj prestonici zauzme bar drugo mesto. Lokomotiva bi morala da pobedi i Bajer, ali i Atletiko u Madridu u poslednjem kolu, a Bajer bi, pored trijumfa u Moskvi, trebao da pobedi Juventus na “Baj areni”, uz uslov da Atletiko ne trijumfuje u Torinu. Dakle, kombinacija je mnogo, ali je najrealnije da se borba za treće mesto odluči u ovoj utakmici. Lokomotiva je u prednosti utoliko što je slavila u Leverkuzenu, pa bi im, možda, i bod odgovara u konačnom zbiru. Jedno je sigurno, obe ekipe će igrati na pobedu, a kada se igra otvoreno golova mora biti. Jedino loše vreme u Rusiji moglo bi da spreči ostvarenje našeg predloga, a on glasi, pokušajte sa igrom gol-gol. Za GG u kladionici Meridianbet koeficijent je 1.70.

Fulam – Derbi – 1 @ 1.63 u 1xbet

Aleksandar Mitrović je odradio meč suspenzije i vraća se u tim Fulama u pravom trenutku, pred duel sa “ovnovima”. Domaćin je slavio na dve prethodne utakmice, prvo na gostovanju kod Birmingema, a onda i na svom “Krejven Kotidžu” protiv Kvins Park Rendžerasa u malom londonskom derbiju. Tako su u zaborav pale dve utakmice pre toga, kada su uspeli da uzmu samo bod, a da ne postignu ni gol, u duleima sa Midlzborom i Halom. Trenutno su na solidnom četvrtom mestu, ali njih interesuje plasman na jedno od prva dva i ekspresni povratak u elitu. Derbi Kaunti nema takvih “briga”. “Ovnovi” će teško do mesta koje vodi u Premijer ligu, a sada im je veći problem da izbore bar učešće u baražu. Sa trenutnog 11. mesta to se čini dalekim, ali bodova razlika je minimalna, a utakmica je još mnogo. Uglavnom, Fulam je favorit protiv tima koji nije pobedio na sedam uzastopnih gostovanja. Verujemo da neće ni na ovom, pa predlažemo jedinicu sa kvotom 1.63 u kladionici 1xbet.

Ukupna mkvota na tiketu za utorak u kladionici Bet365 iznosi 4.23.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.