Tiket dana (subota, 07.12.2019)

tiket dana

Subota je uvek raj za kladioce. Ponuda je odlična, i samo reba izbeći eventualne “mine”. Pokušaćemo da pomognemo.

Lajpcig – Hofenhajm – 3+ @ 1.43 u Meridianbet

Domaćin računa da bi posle ovog kola mogao da zasedne na čelo tabele. To će se dogoditi ukoliko savladaju Hofenhajm, a Menhengladbah ne pobedi Bajern na svom terenu. Priznaćete, prilično realan scenario. Ovaj meč biće zbog još jednog detalja pod lupom javnosti. Julijan Nagelsman, trener Lajpciga, prvi put će voditi tim protiv svoje dojučerašnje ekipe, u kojoj je stvorio ime i postao najperspektivniji trener Nemačke. Lajpcig je u odličnoj formi, mnogo boljoj od Hofenhajma, koji je vezao dva loša rezultata na svom terenu. Oni su u Sinshajmu prvo izgubili od Majnca 5:1, a onda remizirali sa Fortunom. Umesto planiranih šest bodova, Hofenhajm je uzeo samo jedan i od priključka vodećim ekipama nije bilo ništa. “Bikovi” imaju četiri vezana trijumfa u Bundesligi i svi očekuju i peti, međutim, budite oprezni, ovaj tim igra kroz nekoliko dana veoma važan meč Lige šampiona u Lionu od koga im zavisi odlazak u nokaut fazu. Mogli su to da reše pobedom nad Benfikom pred desetak dana, ali su jedva došli do boda na svom terenu. Zato izbegavamo jedinicu i predlažemo igru na golove, kojih bi moralo da bude bar tri. Za 3+ u kladionici Meridianbet kvota je 1.43.

Cvole – AZ Alkmar – 2 @ 1.49 u 1xbet

Iako ekipu iz Alkmara već u četvrtak očekuje utakmica poslednjeg kola grupne faze Lige Evrope i to protiv Mančester Junajteda, ovaj me sa Cvoleom nije ništa manje značajan, naprotiv. AZ je u fantastičnoj formi u domaćem prvenstvu. Zabeležili su pet uzastopnih pobeda sa neverovtnom gol razlikom 14:0. Posebno su ubedljivi kao gosti, pošto su pobedili PSV u Ajndhovenu sa 4:0 i Utreht i Fejnord sa po 3:0. Prvi su pratioci neprikosnovenog Ajaksa, ali je teško poverovati u to da mogu da napadnu titulu u Erediviziji. Ono što je sigurno, AZ ima najperspektivniju ekipu i neće biti čudo ako već na leto uzmu ogroman novac za Boadua i Stengsa, dvojicu mladih fudbalera koji su već debitovali u najboljoj selekciji Holandije. Tu možemo dodati i Marokanca Idrizija, za koga se već interesuje pola Evrope. Cvole je tek na 15.mestu sa 13 osvojenih bodova i nalazi se tik iznad crte koja deli ekipe u zoni ispadanja. Na domaćem terenu i uspevaju da uzmu neki bod, ali na strani im to znatno teže poslazi za rukom. U prošlom kolu su poraženi od Fejnora u Roterdamu minimalnim rezultatom. Očekujemo da sjajna napadačka trojka AZ-a napravi velike probleme odbrani Cvolea i da ekipa iz Alkmara upiše nove bodove. Predlažemo dvojku sa koeficijentom 1.49 u kladionici 1xbet.

Monako – Amijen – 1 @ 1.50 u Bet365

“Kneževi” su u dobroj formi što se prepoznaje po učinku od pet pobeda u poslednjih sedam kola. Napredovali su na tabeli francuske Lige 1 i nalaze se na deobi 11. mesta. Ta pozicija nikoga u Monaku ne zadovoljava i očekuje se da do zimske pauze dodatno poprave plasman. Do te pauze igraju još sa Anžeom i Lilom, ne baš lakim rivalima. Zato im je pobeda protiv, relativno slabijeg Amijena, imperativ. Gosti imaju tri uzastopna poraza, a dve dve poslednje utakmice primili su osam golova, po 4 protiv Strazbura i Monpeljea. Domaćin je favorit u ovom meču i treba očekivati njegovu pobedu. Ukoliko se odlučite za jedinicu u kladionici Bet365 ponuđeni koeficijent iznosi 1.50.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 3.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.