Tip dana: Lacio – Juventus: “Stara dama” na teškom iskušenju u Rimu!

U subotu se nastavljaju mečevi 15. kola italijanske Serije A, a ovoga puta smo za vas pripremili svakako najinteresantniji meč subotnjeg programa u kom će Lacio na svom “Olimpiku” dočekati Juventus.
Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Lacio: Fantastične partije ekipe sa “Olimpika”!

Malo ko je očekivao da će fudbaleri Lacija igrati ovoliko dobre ove sezone a sigurno da je najbolji pokazatelj za to trenutna treća pozicija na tabeli koja na kraju šampionata donosi plasman u Ligu šampiona, što bi svakako bio ogroman uspeh za Lacijale.
Nisu izabranici Simonea Inzagija započeli sezonu na najbolji mogući način, ali kako vreme prolazi tako i ova ekipa pruža sve bolje partije i kada se sve sabere i oduzme sigurno je da Rimljani u poslednjih nekoliko kola igraju najlepši fudbal u Seriji A.
Zanimljivo je da Lacio vezao čak šest pobeda u italijanskoj Seriji A, a tu svakako treba dodati i trijumf u Ligi Evrope protiv Kluža kojim su Rimljani sačuvali šanse za plasmanom u nokaut fazu drugog po kvalitetu evropskog takmičenja, što je sigurno bio jedan od primarnih ciljeva kada je ova sezona u pitanju.
U prošlom kolu Serije A je Lacio odigrao jedan sjajan meč pošto su na svom terenu bez većih problema savladali Udineze sa 3:0. Pre toga su izabranici Simonea Inzagija slavili na gostovanju kod Sasuola koji inače važi za ekipu koja igra fantastično na svom terenu a taj meč je završen rezultatom 1:2.
Takođe, ono što treba dodati je da se Lacio nalazi na drugom mestu po broju postignutih golova u Seriji A (33), dok je na prvom Atalanta koja je postigla samo gol više.

Juventus: Može li Juve do novog Skudeta?

Godinama unazad smo navikli od Juventusa da bez većih problema dolaze do naslova prvaka u Italiji. Ipak, sva je prilika da je ove sezone situacija nešto drugačija, pošto se u ovom trenutku izabranici Maurisija Sarija nalaze na drugom mestu na tabeli, uz dva boda manje u odnosu na Inter, ali i meč manje. Zanimljivo je da bi “stara dama” eventualnom pobedom na gostovanju kod Lacija već posle samo jednog kola provedenog na drugoj poziciji uspela da se vrati na lidersku poziciju.
U prošlom kolu su Kristijano Ronaldo i drugari mimo očekivanja samo remizirali na svom terenu protiv Sasuola, a svakako da je za to bio najzaslužniji mladi golman ekipe iz Ređo Emilije Stefano Turati koji je pravio čuda na tom meču.
Što se tiče Lige šampiona, Juve je obezbedio prvo mesto u grupi a samim tim i lakšeg protivnika u osmini finala Lige šampiona, što je zasigurno bio jedan od glavnih ciljeva za ovu sezonu. U prošlom kolu ovog takmičenja, Juve je na svom terenu odigrao jedan dosta dobar meč i slavio protiv Atletiko Madrida. Taj meč je završen rezultatom 1:0, a jedini gol je postigao Paulo Dibala koji pruža fantastične partije u poslednje vreme.
Ako se vratimo na Seriju A, sigurno je da Juve ne igra toliko dobro kao u prethodnih nekoliko šampionata kada su u ranoj fazi prvenstva imali veliku bodovnu prednost u odnosu na svoje najbliže rivale. Do sada su izabranici Maurisija Sarija doživeli tri remija, ali ono što je najbitnije je da još uvek nemaju nijedan poraz. I dalje crno-beli iz Torina drže sve u svojim rukama i eventualnom pobedom u ovom susretu sa Lacijom bi se vratili na prvo mesto na tabeli.

Naš predlog

Utisak je da Juventusu i te kako prija gostovanje na Olimpiku. Naime, na pet poslednjih međusobnih mečeva između ove dve ekipe koji su odigrani u Rimu, Juventus je ostvario isto toliko pobeda. Mišljenja smo da će to biti slučaj i sada i zbog toga vam toplo preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.50. Očekuje se sigurno da izabranici Maurisija Sarija krenu od prvog minuta ofanzivno ka golu Rimljana koji postižu dosta golova ove sezone, ali dosta i primaju, pa vam iz tog razloga savetujemo da probate sa dva ili više golova u prvom poluvremenu i da odigrate igru I2+ koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.71. Iz potpuno istog razloga vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.76.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.