Tiket dana (nedelja, 08.12.2019)

tiket dana

Danas je novi izazov za kladioce. Nedelja je, dan kada je ponuda, po pravilu, sasvim dobra, pa nam ostaje da pronađemo prave parove i sastavimo tiket. Evo našeg predloga.

Verder – Paderborn – 1 @ 1.58 u 1xbet

Veredr je napokon prekinuo crnu seriju bez pobede u Bundesligi i to na gostovanju u Volfsburgu. Pre toga je tim iz Bremena imao osam utakmica u nizu bez zabeleženog trijumfa, mada uopšte nije igrao loše. Uspevao je Verder da osvoji bod u Dortmundu, Frankfurtu i Leverkuzenu što, priznaćete, nimalo nije lako. Ipak, nisu uspevali da pobede ni Hertu, Frajburg i Šalke na svom terenu. Čini nam se da su okovi pali pobedom nad “vukovima” u prošlom kolu, mada im je i tamo trebalo da daju tri gola za trijumf. Sada im dolazi Paderborn, najslabiji tim Bundeslige, ali ga ne smeju potceniti da ne bi prošli kao Borusija koja je u Dortmundu jedva izvukla 3:3 sa povratnikom u elitu. Odličnu igru u Dortmundu protiv “milionera” Paderborn nije uspeo da naplati osvajanjem bodova, a taj jedan malo im znači u konačnom zbiru. Već u sledećem kolu izgubili su od Lajpciga na svom terenu, a tada umalo da ponovo ono što se desilo na “Signal Iduna parku”. Tamo su oni vodili sa 3:0, pa je bilo 3:3, a u protiv Lajpciga su gbili sa 3:0, a stigli su do 3:2, nažalost po njih, dalje nisu mogli. Ovde očekujemo pobedu Verdera koji bi trebalo da uđe u seriju uspeha. Kvota za jedinicu u kladionici 1xbet iznosi 1.58.

Torino – Fiorentina – 0-2 @ 1.72 u Bet365

Ove dve ekipe uvek su u vrhu italijanskog fudbala, ali osim par sporadičnih plasmana u Evropu, većih uspeha nisu imali. Torino se prošle sezone plasirao u kvalifikacije za Ligu Evrope, ali ih je u poslednjem kolu zaustavio engleski Vulverhempton. U poslednja četiri kola u Seriji A, Torino je dva puta slavio na strani, a dva puta izgubio na svom terenu. To i nije toliko iznenađujuće pošto su ugostili dve prvoplasirane ekipe, Inter i Juventus, a gostovali kod Breše i Đenove. Trenutni plasman na 10. mestu ne zadovoljava, ali je bodovna razlika u odnosu na, na primer, Napoli koji je sedmi, samo tri boda. Ni Fiorentina se ne može pohvaliti uspešnom sezonom, bar za sada. Sve češće se govori o odlasku trenera Vićenca Montele zbog slabih rezultata, ali mu se mora skinuti kapa zbog davanja šansi mladim igračima. “Viola” je vezala dva minimalna poraza u prvenstvu, prvo u Veroni, a onda i na svom “Artemio Frankiju” od novajlije Lećea. Torino je doneo tri boda iz Đenove, takođe minimalnom pobedom, pa smatramo da ni u njihovom međusobnom okršaju neće biti mnogo golova. Naš predlog je 0-2 gola, a koeficijent za njega je 1.72 u kladionici Bet365.

Cirih – Servet – 0-2 @ 2.20 u Meridianbet

Domaćin je u odličnoj formi, ali se mora priznati da je imao i nešto lakše rivale u prethodna četiri kola u kojima je osvojio svih 12 bodova. Pobedili su Tun, SSion, Lucern i Ksamaks. Sada se sastaju sa Servetom, timom koji takođe može da bude zadovoljan rezultatima u prethodnom periodu,mada su u prošlom kolu minimalno poraženi u Luganu. Pre toga je i tim iz Ženeve vezao tri pobede, a “žrtve” su bili Jang Bojs, Lucern i Bazel, dakle, pobedili su u kratkom vremenskom intervalu dve najbolje švajcarske ekipe. Na tabeli, Cirih je četvri, a Servet jedno mesto niže, ali ih deli šest bodova razlike. U prvom delu sezone Cirih je slavio pobedu u Ženevi sa 1:0, a nećemo se iznenaditi ako se nešto slično ponovi i sada. Biće tvrd duel u kome ne očekujemo veliki broj golova, dva najviše. Za igru 0-2 gola u kladionici Merdianbet dobija se koeficijent 2.20.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici 1xbet iznosi 5.98.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.