Tiket dana (ponedeljak, 09.12.2019)

tiket dana

Vikend je bio relativno uspešan, pa ćemo pokušati da i u ponedeljak, koji ne važi za omiljen dan kod kladilaca, ubodemo neki pogodak. Ovo je naš predlog.

Štutgart – Nirnberg – 1 @ 1.70 u Meridianbet

Okršaj dve ekipe koje su prošle godine igrale u eliti, a sada su u Cvajti. Domaćin može da bude relativno zadovoljan dosadašnjim učinkom, nalazi se na deobi trećeg mesta, ali bi pobedom uspeo da se poravna sa Hamburgerom na drugom mestu, dok bi usamljen na čelu i dalje ostao Bilefeld. Imale su i “švabe” dosta kikseva u aktuelnoj sezoni, ali je liga izjednačena pa se to nije toliko osetilo. Štutgart je u prethodnih sedam kola izgubio čak pet puta, dok je dve utakmice dobio i pravo je čudo što je ovako visoko plasiran. Nirnberg je u velikim problemima i veća sada više ne računaju na povratak u Bundesligu, već samo kako da što pre obezbede opstanak. Trenutno su u zoni ispadanja, a sve je to poslednica niza od čak sedam utakmica bez pobede. Tti remija i čak četiri poraza njihov su učinak u tom periodu, što nikako ne odgovara renomeu Nirnberga. Štutgart je favorit i verujemo da će pobedom oostati u samom vrhu tabele. Za jedinicu u kladionici Meridianbet dobija se kvota 1.70.

Vest Hem – Arsenal – 4+ @ 2.16 u 1xbet

Verujemo da nema kladioca koji nije pao bar jednom igrajući na Arsenal ove sezone. “Tobdžije” su solidno otpočele šampionat, dugo su bile na mestu koje vodi u Ligu šampiona, što i jeste krajnji cilj ovog kluba. Četiri godine bez igranja elitnog evropskog takmičenja je previše za renome jednog Arsenala, a sva je prilika da će i ovo biti sušna sezona. U međuvremenu otpušten je trener Unaji Emeri, a njega je, bar za sada, zamenio bivša legenda kluba Fredi Ljunberg. Arsenal nije pobedio već sedam kola uzastopno, a to nije učinak ekipe koja u Premijer ligi može da računa na dobar plasman. Mnogo bodova je prosuto na domaćem terenu, ali je poražavajuća činjenica da imaju samo jedan trijufn na strani, i to još u prvom kolu u Njukaslu. Ni njihov gradski riva, ekipa Vest hema, ne može biti zadovoljna dosadašnjim učinkom. Utisak je malo popravila pobeda nad Čelsijem na “Stamford Bridžu” gde nisu slavili punih 17 godina. Međutim, tek 16. mesto, nikako se ne uklapa u ambicije tima koji godinama pokušava da se “udene” u gornji dom. Obe ekipe igraju na gol više, pa nas ne bi iznenadila prava goleada na “Olimpijskom stadionu” u Londonu. Naš predlog je 4+ sa koeficijentom 2.16 u kladionici 1xbet.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici 1xbet iznosi 3.67.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.