Tiket dana (sreda, 11.12.2019)

tiket dana

Večeras se završava grupna faza Lige šampiona. Ostalo je malo nepoznanica, a i one će biti rešene oko 23 časa, kada ćemo saznati imena svih 16 učesnika osmine finala. Igraju se i utakmice vanrednog kola engleskog Čempionšipa.

Klub Briž – Real Madrid – 3+ @ 1.57 u Bet365

Bodovi iz ovog meča mnogo su značajniji domaćoj ekipi koja se bori za treće mesto, nego Madriđanima koji su već obezbedili drugu poziciju. Kvalitet je na strani gostiju, ali ne i motiv, pa ćemo videti šta će presuditi. Belgijanci bi mogli do treće pozicije i plasmana u nokaut fazu Lige Evrope čak i da izgube, u slučaju da Galatasaraj izgubi na “Parku Prinčeva”, što se sasvim realan scenario. Čak i nerešen rezultat Turcima ne donosi ništa, pošto Klub Briž ima bolji međusobni skor sa njima, zahvaljuući onog golu za izjednačenje u Istanbulu u sudijskoj nadoknadi. U prvom meču ove dve ekipe belgijski šampion je iznenadio Real u Madridu, vodio je sa 2:0, a na kraju je meč okončan remijem 2:2. Sigurno da Real želi “osvetu” zbog toga, ali sumnjamo da će Zinedin Zidan izvesti najjaču postavu na stadionu “Jan Brejdel”, pogotovo jer ih u narednih sedam dana u La Ligi očekuju okršaji sa Valensijom i Barselonom. Pošto je jasno da će svoj cilj ispuniti i jedni i drugi, nema nam druge nego da predložimo igru na golove, kojih bi trebalo da bude dosta. Smatramo da je 3+ najrealnija opcija i odlučujemo se za nju, a koeficijent u kladionici Bet365 iznosi 1.57.

Leverkuzen – Juventus – GG @ 1.68 u Meridianbet

Ni ova utakmica ne bi trebala da ima neku posebnu tenziju pošto su obe ekipe u prošlom kolu uradile ono što je trebalo. Juventus je pobedom nad Atletikom iz Madrida, golom Dibale, obezbedio prvo mesto u grupi, što nije beznačajno, jer time u osmini finala izbegava Bajern, Barselonu, PSŽ… Leverkuzen je pobedio na gostovanju u Moskvi, revanširao se Lokomotivi za poraz na domaćem terenu, ali je i stekao bolji međusobni skor sa ruskim timom. Istina, “farmaceuti” imaju šansu da se domognu i drugog mesta, ali im pored pobede nad Juventusom treba i da Atletiko ne pobedi Lokomotivu na “Vanda Metropolitanu”. Ne verujemo u takav scenario, pa je najrealnije da Nemci takmičenje nastave u Ligi Evrope na proleće, a Madriđani i Juventus u Ligi šampiona. Ali, nikad se ne treba predavati unapred, Leverkuzenu ostaje da pokuša da pobedi nezainteresovanu “Staru damu”, i da sačeka ishod iz Madrida. Ispada da je onaj gol Morate, koji je Bajer primio od Atletika u Madridu u finišu meča, bio presudan za poredak u grupi. Leverkuzen je u dobroj formi, bez poraza je na šest uzastopnih mečeva u oba takmičenja, dok je Juventus poražen na “Olimpiku” od Lacija, a pre toga je remizirao sa Sasuolom. Motiv imaju oba takmaca, a naš predlog je igra gol-gol. U kladionici Meridianbet kvota za GG iznosi 1.68.

Dinamo Zagreb – Mančester Siti – 2 @ 1.90 u 1xbet

“Modri” su bili blizu plasmana u nokaut fazu Lige šampiona, a sada postoji šansa da ostanu i bez Lige Evrope. Naime, oni su vodili sa 3:1 protiv Šahtjora na “Maksimiru”, ali su u nadoknadi primili dva gola i meč je okončan rezultatom 3:3. Posle toga su lako poraženi u Bergamu od Atalante, pa ako ne pobede Siti, a Atalanta slavi u Ukrajini, zauzeće poslednje mesto u grupi. Svaki rezultat, osim pobede tima iz Bergama protiv Šahtjora vodi prvaka Hrvatske u Ligu Evrope sigurno, a ako Dinamo slavi protiv “građana”, a Šahtjor ne pobedi, eto “modrih” na drugom mestu. Malo komplikovano, ali Dinamo sam odlučuje o svojoj sudbini. To jeste dobro, a ono što nije, to je rival koji ih očekuje. Nema sumnje da će Gvardiola dovesti kombinovan tim u Zagreb, ali i takav Siti je veoma jak. Pored toga, “građani” su izgubili u mančesterskom derbiju pa im je trijumf potreban za vraćanje samopouzdanja. Teško je, ovako unapred, predviditi prvih 11 Mančester Sitija u duelu sa Dinamom, ali s obzirom da je ovo takmičenje prioritet za Gvardiolu, ne verujemo da će se previše kockati sa ugledom. Zato vam predlažemo dvojku, a koeficijent u kladionici 1xbet iznosi 1.90.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici 1xbet iznosi 5.01.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.