Tiket dana (ponedeljak, 16.12.2019)

tiket dana

Danas je ponuda znatno slabija, ali će već od sutra izbor biti veći. Ipak, mi vas ni ovog ponedeljka nećemo ostaviti bez predloga tiketa.

Darmštat – Štutgart – GG3+ @ 1.99 u Meridianbet

“Švabe” su izgubile čak pet puta u prvih 16. kola Cvajte, ali su i pored toga na odličnom trećem mestu. Ukoliko slave u Darmštatu preteći će Hamburger i popeće se na drugu poziciju, odmah iza vodeće Arminije iz Bilefelda. Do kraja polusezone ostaje im utakmica sa Hanoverom, pa će se otići na zimsku pauzu. Na prethodna tri gostovanja Štutgart je izgubio, što nikako ne uliva optimizam pred gostovanje u malenom gradiću blizu Frankfurta. Darmštat nam je poznat iz one dve sezone koje je proveo u Bundesligi, a te 2015/16 poslednji put su igrali protiv Štutgarda, koji je tada ispao u Cvajtu. U prethodnih pet kola Darmštat je slavio samo jednom, pa se na tabeli našao na nezavidnom 14. mestu. Očekujemo neizvestan i efikasan meč, pa vam predlažemo igru gol-gol uz bar tri pogotka. Za GG3+ u kladionici Meridianbet očekuje vas koeficijent 1.99.

Bašakšehir – Konjaspor – 1/1 @ 2.20 u Bet365

Domaći tim je napravio veliku stvar u Rimu, gde je trijumfom nad Romom došao do prvog mesta u grupi i plasirao se u šesnaestinu finala LIge Evrope. Sada se Bašakšehir prebacuje na domaći kolosek i pokušaće da pobedom nad Konjasporom ostane u trci za najviši plasman. Pošto je Sivaspor pobedila Fenerbahče, postoji bojazan da se ova ekipa, inače najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka prvenstva turke lige ne izdvoji na vrhu tabele, pošto sada od Bašakšehira ima sedam bodova više, ali i meč više odigran. Tu je i Bešiktaš, kao i Trabzon, dok su “večiti rivali”, Galatasaraj i Fenerbahče razočarali. Konjaspor se nalazi u donjem delu tabele, a nije pobedila u sedam prethodnih kola. Nalaze se tik iznad zone ispadanja, na 15. mestu, sa samo bodom više od prve ekipe ispod crte, a to je Antalijaspor. Očekujemo pobedu Bašakšehira, ali ne i gooleadu. Domaćin nije preterano efikasan, ali verujemo da će meč rešiti posle prvih 45 minuta. Za prelaz 1/1 u kladionici Bet365 dobija se kvota 2.20.

Ukupan koeficijent na tiketu za ponedeljak u kladionici Bet365 iznosi 4.39.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.