Tiket dana (četvrtak, 19.12.2019)

tiket dana

Danas nas očekuje vrlo slaba ponuda, pa svim kladiocima preostaje da upotrebe parove koji su na raspolaganju i, eventualno, sastave dobitni tiket. Ovo je naš predlog.

LSK Lođ – Visla Krakov – x @ 3.50 u Meridianbet

Okršaj dve ubedljivo najslabije ekipe u poljskom prvenstvu ove sezone, igra se u Lođu. Novajlija je na prethodnih šest utakmica u Ekstraligi čak pet puta izgubio, dok je uspeo da savlada jedino Krakoviju. Posle 19 odigranih utakmica ima samo 14 bodova, koliko i njihov sadašnji rival, Visla iz Krakova. Nekadašnji velikan poljskog fudbala nalazi se u najvećoj krizi od osnivanja i biće pravo čudo ako uspe da se iskobelja. Nagoveštaj boljih dana mogao bi da bude trijumf nad Pogonom u prošlom kolu, bilo je 1:0 u Krakovu, ali su i dalje na začelju tabele. Visla je, pre utakmice sa timom iz Šćećina, imala deset vezanih poraza, što se ne pamti u ovom klubu. I jedne i druge očekuje burno proleće, pa će pokušati da osvoje bodove u ovom meču, poslednjem sve do februara sledeće godine. Ne deluje nam da je bilo ko spososban za neki ubedljiv trijumf, šta više sumnjamo i u golove na ovoj utakmici, a kao najrealniji ishod izgleda nam nerešen rezultat. Predlažemo x, sa odličnim koeficijentom u kladionici Meridianbet koji iznosi 3.50.

Kambur – Fejnord – 2 @ 1.74 u 1xbet

Ekpa iz Roterdama je završila sa takmičnjem u Evropi, nisu uspeli da prođu grupu u konkurenciji Porta, Rendžersa i Jang Bojsa, a ni u domaćem prvenstvu ne mogu očekivati neki značajniji rezultat pošto se nalaze tek na šestom mestu Eredivizije. Ostaje im Kup, kao šansa da podignu trofej ove sezone, a sada u šesnaestiini finala gostuju ekipi Kamburu, lideru Druge lige Holandije. Kambur je poražen u prethodnom kolu od mlade ekipe Ajaksa, ali je zadržao prvo mesto, upravo ispred mladih “kopljanika”. S obzirom da oni ne mogu u viši rang, Kamburu je bitno da je na solidnoj distanci u odnosu na druge timove, pošto u elitu direktno ulazi samo jedna ekipa. Fejnord je u derbiju bio bolji od PSV-a i trebalo bi da je favorit za plasman u osminu finala protiv tima iz nižefg ranga. Ipak, uvek je bilo iznenađanja u holandskom Kupu, pa ne bi bilo preveliko čudo da se desi i ovde. Mi verujemo u tim iz holandske luke i predlažemo vam dvojku sa kvotom 1.74 u kladionici 1xbet.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici 1xbet iznosi 6.09.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.