Tiket dana (subota 21.12.2019)

tiket dana

U narednih mesec dana sanjaćemo ovakvu ponudu, kakva je danas. Šalu na stranu, ali je tako. Slede božićni i novogodišnji praznici, ponuda će biti redukovana, fudbaleri će na kraću, ili dužu, zimsku pauzu, a kladioci će se dovijati kako znaju da bi sastavljali tikete i, naravno, stigli do dobitka.

Brajton – Šefild Junajted – 0-2 @ 1.78 u 1xbet

Evo okršaja dve ekipe koje su prijatna iznenađenja u dosadašnjem toku Premijer lige. Pogotovo se to odnosi na novajliju iz Šefilda, koji se nalazi na deobi šestog mesta, zajedno sa Mančester Junajtedom, a jedini je tim, uz lidera Liverpul, koji nije poražen na gostovanjima. Jorkširci su se odlično snaščli u eliti, nema sumnje da im opstanak neće biti ugrožen, a možda bi, poput Vulverhemptona prošle godine, mogli odmah i do plasmana u Evropu. Brajton ima pet bodova manje, ali su i “galebovi” prikazali jedan novi kvalitet. Postali su opasni i na strani i počeli su da donose bodove sa gostujućih terena. Nakon trijumfa protiv Arsenala, u ponedeljak su uzeli bod kod Kristal Palasa, mada su, realno, bili bliži pobedi od domaćina. Zanimljivo je da su se ove dve ekipe sastale pre skoro 14 godina, tada su obe bile u Čempionšipu, a od tada im se putevi nisu ukrstili, ne samo u ligaškim, nego ni u Kup utakmicama. Obe ekipe igraju čvrsto, pa ne očekujemo goleadu. Naš predlog je igra 0-2 gola, sa koeficijentom 1.78 u kladionici 1xbet.

Sparta – AZ Alkmar – 2 @ 1.53 u Bet365

Gostovanje u Roterdamu kod Sparte, nije lako ni za Ajaks, PSV, pa neće biti ni za ekipu iz Alkmara. Međutim, AZ igra tako dobro, pogotovo na strani, da ne vidimo način da sad popuste, kada su uspeli da stignu na vrh tabele, izjednačivši se sa Ajaksom po broju bodova. AZ ima sedam pobeda u nizu, kada je Eredivizija u pitanju, a jedine neuspehe zabeležili su u Ligi Evrope, remi sa Partizanom i poraz od Mančester Junajteda na Old Trafordu. I pored toga ispunili su cilj i igraće u Evropi u na proleće. Dobili su već i rivala u šesnaestini finala, to je austrijski vicešampion LASK iz Linca. Sparta je u krizi i pobedila je samo jednom na prethodnih osam ligaških mečeva. Sve to dovelo je do toga da padnu na 12. mesto na tabeli, i pored odličnog starta sezone. Posle pobede nad Ajaksom u prošlom kolu, AZ je jednostavno favorit protiv bilo koje druge ekipe iz Eredivizije, pa tako i protiv Sparte. Odigrajte dvojku sa koeficijentom 1.53 u kladionici Bet365.

Lajpcig – Augzburg – 1,4+ @ 2.32 u Meridianbet

“Bikovi” će pobedom u ovom meču osvojiti prvu titulu u istoriji, doduše nezvaničnu, jesenjeg šampiona Bundeslige. Lajpcig je bio na velikom iskušenju pre četiri dana u Dortmundu, gde su sa Borusijom igrali 3:3, uspevši da sustignu i dva gola prednosti koju su domaćini imali. Domaćin je u odličnoj formi, nije poražen na poslednjih 11 utakmica, računajući sva takmičenja, pa je pored liderske pozicije u Bundesligi, izborio i osminu finala Lige šampiona, ali i nastavak takmičenja u Kupu Nemačke. Nahvalili smo Lajpcig, a šta tek reći za Augzburg, tim koji igra kao preporođen u drugom delu jesenje polusezone. Na prethodnih šest bundesligaških mečeva od mogućih 18 osvojili su 16 bodova. Augzburg je tim koji je, možda, u najboljoj formi u ovom trenutku, a pravi reper njihovih mogućnosti biće okršaj sa liderom u Lajpcigu. I pored odličnih igara gostiju, koji su, uzgred, u vanrednom kolu isprašili Fortunu sa 3:0, apsolutni favorit je domaći tim. S obzirom na malu kvotu za jedinicu, dodaćemo i golove, kojih bi trebalo da bude dosta, pošto su i gosti sposobni da postignu neki. Za kombinaciju 1,4+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.32.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 6.32.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.