Tiket dana (utorak, 24.12.2019)

tiket dana

Treba li reći da je danas ponuda očajna? Tako će biti i sutra, a tek od četvrtka može se radovati početku “boxing day-a” u Engleskoj.

Bnei Jehiuda – Makabi Tel Aviv – 2/2 @ 2.37 u Bet365

Aktuelni šampion Izraela i trenutni lider prvenstva, Makabi iz Tel Aviva, gostuje u komšiluku, kod gradskog rivala Bnei Jehude. Tim našeg trenera Vladimira Ivića igra odčlično i u prvih 14 kola ima deset pobeda i četiri remija. Makabi je napravio jedan nesvakidašnji podvig, u prvih 13 utakmica nisu primili nijedan gol! Tek u prethodnom kolu odbrana je popustili, kada je bilo 1:1 sa ekipom Nes Ciona. Rekord koji su postavili, teško će neko uspeti da obori. Bnei Jehuda nije tim od koga treba da strahuju, domaći su vezali dva poraza, doduše oba na strani, dok bolje igraju na svom terenu. Oni su u sredini tabele i trude se da se domognu šeste pozicije i plasmana u Plej of. Nisu daleko, jer zaostaju samo bod za šestoplasiranom ekipom. Očekujemo pobedu gostiju, a koeficijent smo pojačali prelazom 2/2. Za ovaj predlog kvota u kladionici Bet365 iznosi 2.37.

Al Džazira – Al Vahda – 1 @ 1.86 u Meridianbet

Ovo je osmina finala ”Prezident kupa” u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Favorit za plsman u četvrtfinale je domaći tim, koji igra na stadionu “Muhamed Bin Zajed” u Abu dabiju. Al Džazira je bolje plasirana od Al Vahde nakon deset odigranih kola u prvenstvu ove zemlje, i trenutno se nalazi na trećem mestu sa 20 bodova, dok su gosti na šestoj poziciji sa 14. U “Prezident kupu” se igra samo jedan meč, pa je moguće da dođe i do proddužetaka. Ipak, ne verujemo u takav epilog, već smatramo da će Al Džazira uspeti da do trijumfa dođe nakon 90 regularnih minuta. Ukoliko odigrate jedinicu, u kladionici Meridianbet očekuje vas koeficijent 1.86.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Bet365 iznosi 4.41.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.