Tiket dana (sreda, 08.01.2020)

tiket dana

Nije ni današnja ponuda prebogata, ali za sastavljanje tiketa ima sasvim dovoljo materijala. Igra se na Ostrvu, Španci igraju Superkup, Francuzi Liga Kup, a tu su zaostale utakmice u još nekoliko liga.

Real Madrid – Valensija – 3+ @ 1.72 u Bet365

Španski Superkup ove sezone igra se po novoj proceduri. Četiri prvoplasirane ekipe iz prošlog prvenstva odigraće mini-turnir u Džedi, u Sadijskoj Arabiji. U prvom polufinalu igraju Real i Valensija, dok će se u drugom sastati šampion Barselona i Atletiko iz Madrida. “Slepi miševi” nisu igrali u Superkupu Španije još od 2008. godine, kada su baš od Reala izgubili posle dva meča. Na “Mestalji” je bilo 3:2 za Valensiju, dok se Real revanširao na “Santijago Bernabeu” i slavio sa 4:2. Madriđani su bili učesnici Superkupa 2017. godine i stigli su do trofeja, pobedivši Barselonu u oba meča. Real je u nešto boljoj formi, ako se gleda učinak u La Ligi, ali će u Džedi biti oslabljen neigranjem Gereta Bejla i Edena Azara, a van stroja je i Asensio. Ove dve ekipe sastale su se u prvenstvu pre tri sedmice, a susret u Valensiji okončan je nerešenim rezultatom 1:1. Tada se Real spasao golom u poslednjoj sekundi, strelac je bio, ove sezone, fantastični Karim Benzema. Real nije izgubio od 19. oktobra, kada je na Balearima poražen od Majorke sa 1:0, a to je bio i jedini poraz u prvenstvu. Pored njega, izgubili su još od Pari Sen Žermena u prvom kolu grupne faze Lige šampiona. Trenutno su prvi na tabeli, a poslednji gol primili su upravo u meču sa Valensijom. “Slepi miševi” su šesti i njihov prevashodni cilj je još jedan plasman u Ligu šampiona. I oni će, kao i Real, u februaru igrati u osmini finala elitnog takmičenja. Imali su više sreće na žrebu, pa će Valensija igrati protiv Atalante, a Real sa Mančester Sitijem. Ovo je, verovatno, još uvek eksperimentalni način odigravanja Superkupa, interesovanje gledalaca nije po očekivanjima, a mi smatramo da će se igrati na gol više. Naš predlog je igra na golove, za koje verujemo da će ih biti bar tri. Za 3+ u kladionici Bet365 dobija se koeficijent 1.72.

Lil – Amijen – 3+ @ 2.06 u Meridianbet

U četvrtfinalu Liga Kupa, možda poslednjem izdanju ovog takmičenja, sastaju se vicešampion Francuske Lil i ekipa Amijena. Možda nijednom timu rezulat u Liga Kupu nije prioritet, ali pobednik ovog takmičenja igraće u Ligi Evrope naredne sezone. Možda Lil plasman u Evropu obezbedi i preko Lige 1, ali Amijen to sigurno neće uspeti. Gosti su izbacili već dva prvoligaša, Anže i Ren, a u oba meča viđen je rezultat 3:2. Što se tima sa severa tuče, Lil je igrao samo jedno kolo pre četvrtfinala, i tada je bio ubedljiv na gostovanju u Kneževini, slavivši protiv Monaka sa 3:0. Ipak, samo nekoliko dana kasnije Monako se revanširao u Ligi 1 i pobedio je Lil sa 5:1. Amijen se trenutno nalazi na 18. mestu, koje donosi plasman u baraž za opstanak, dok je Lil na solidnom četvrtom mestu. Domaćin je okončao avanturu u Ligi šampiona i sada može da se posveti domaćim takmičenjima. Verujemo da bi na ovom meču moglo da bude dosta golova, pa vam predlažemo 3+. Za ovaj predlog u kladionici Meridianbet kvota je 2.06.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Meridianbet iznosi 3.54.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.