Tiket dana (subota, 11.01.2020)

tiket dana

Ova subota je dan sa najboljom ponudom od početka 2020. godine. Izbor je sasvim dobar, samo treba izabrati prave mečeve i izbeći potencijalne “mine”. Ovako izgleda naš predlog tiketa.

Everton – Brajton – 1 @ 1.90 u Meridianbet

“Karamele” izgledaju mnogo bolje od dolaska legendarnog Karla Anćelotija na njihovu klupu. Istina, izgubili su dva prethodna meča, jedan u prventvu, a jedan u FA Kupu, ali su im protivnici bili dve najbolje engleske ekipe, Mančester Siti i Liverpul. na “Etihadu” su izgubili sa 2:1, ali se čini da su mogli više protiv Liverpula, koji ih je pobedio sa kombinovanim sastavom u FA Kupu. Ipak, prvi cilj Evertona je beg iz donjeg dela tabele, a za to im trebaju pobede u Premijer ligi. Priliku za nova tri boda imaju u duelu sa Brajtonom, timom koji je uzeo četiri boda u dva prethodna kola. “Galebovi” su prvo pobedili Bornmut, a onda remizirali sa Čelsijem. Međutim, oba meča igrali su na svom terenu, na kome se mnogo bolje snalaze nego na gostujućim. Verujemo da će Everton slaviti na svom “Gudisonu”, a za jedinicu u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 1.90.

Konahs Ki – Beri – 1 @ 1.71 u 1xbet

Evo jedne utakmice iz Premijer lige Velsa. U 21. kolu drugoplasirani Konahs Ki dočekuje jedno od najprijatnijih iznenašenja, ekipu Berija. Konahas je jedini takmica višegodišnjem uzastopnom šampionu ove zemlje, ekipi TNS-a, i čini nam se da bi pehar ove sezone mogao da promeni vlasnika. Malo je nedostajalo da Konahs godinu završi na proj poziciji, ali TNS na volšeban način stigao do trijumfa nad Druidsima u prethodnom kolu. Do kraja regularnog toma prvenstva ostala su još dva kola, a onda se liga deli na dva dela. I Konahs i Beri biće u gornjoj polovini i odlučivaće od tituli i plasmanu u evropske kupove. Konahs je igrao prošlog leta u kvalifikacijama za Ligu Evrope, uspeo je da eliminiše škotski Kilmarnok, što mu je najveći evropski uspeh od osnivanja, ali je u drugom kolu naletao na Partizan i tu mu je bio kraj. Beri je čvrst tim koji prima malo golova, ali smatramo da će Konahs slaviti, makar minimalnim rezultatom. Za jedinicu u kladionici 1xbet koeficijent iznosi 1.71.

Nim – Rems – 0-2 @ 1.53 u Bet365

Nastavlja se i francuska Liga 1. Nisu klubovi iz zemlje svetskih prvaka mnogo odmarali, pošto su odigrane utakmice Liga Kupa u prvenstvenoj pauzi. Rems je izalizio na teren i uspeo je da se plasira u polufinale ovog takmičenja. Oni su u četvrtfinalu, posle boljeg izvođenja jedanaesteraca, uspeli da eliminišu branioca titule u Liga Kupu, tim Strazbura. Rems nije imao toliko uspeha u Kupu Francuske, tamo su poraženi od Monaka i završili su učešće već na startu. Ipak, igraju odlično ove sezone, pa bi mogli i do plasmana u Evropu, bilo kroz prvenstvo, bilo preko Liga Kupa, ukoliko trijumfuju u njemu. Nim se bori za opstanak i to im je jedini prioritet u nastavku sezone. Trenutno su na samom dnu, imaju samo 12 bodova, koliko i poslednjeplasirani Tuluz. Nim je uspeo da prođe dalje u Kupu Francuske, izbacio je drugoligaša Turs, ali je u prvenstvu u seriji poraza, imaju ih četiri u nizu. Domaćima su bodovi neophodni, ali je Rems poznat počvrstoj odbrani, najboljoj uz šampiona Pari Sen Žermen. Zato je naš predlog mali broj golova, jer ne verujemo da će ih biti više od dva. Za 0-2 gola u kladionici Bet365 dobija se kvota 1.53.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Bet365 iznosi 4.97.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.