Tiket dana (nedelja, 12.01.2020)

tiket dana

Juče smo bili maksimalno uspešni, a i današnja ponuda je sasvim zadovoljavajuća, pa nije problem da se sastavi tiket. Očekujemo da ponovo bude dobitni, a evo predloga.

Aston Vila – Mančester Siti – 2/2 @ 1.61 u Bet365

Šampion je očitao fudbalsku lekciju gradskom rivalu Junajtedu u polufinalu Liga Kupa i to na njegovom “Old Trafordu”. Tako su im vratili bar deo dugova za bolan prvenstveni poraz, koji ih je i definitivno udaljio od odbrane titule. Prednost koju Liverpul ima teško je dostižna, pa Sitiju ostaje da se izbori za drugo mesto, kao i da odbrani trofeje u dva Kupa. Njihov prioritetni cilj biće uspeh u Ligi šampiona, pošto im “ušati” pehar još uvek nedostaje u kolekciji. I Aston Vila je stigla u završnicu Liga Kupa. Tim iz Birmingema je u prvom meču polufinala gostovao u Lesteru i ostvario odličan rezultat, bilo je 1:1. Ostaje im da kroz dve sedmice iskoriste prednost domaćeg terena, stignu do pobede i tako uđu u finale ovog takmičenja. To bi bio lep uspeh, ali je Vili glavni cilj da ostanu u Premijer ligi, da im se ne bi dogodilo da se vrate u Čempionšip, u kome su proveli prethodne četiri sezone. U prvom delu prvenstva Siti je lako stigao do pobede na “Etihadu”, bilo je 3:0. Očekujemo da “građani” budu ubedljivi i na “Vila parku”, a kvotu smo pojačali prelazom 2/2, pa ona iznosi 1.61 u kladionici Bet365.

Fiorentina – SPAL – 1 @ 1.50 u Meridianbet

“Viola” je promenila trenera posle serije loših rezultata, pa je umesto Vićenca Montele stigao iskusni Đuzepe Jakini. Njegov debi je bio delimično uspešan, Fiorentina je ostala neporažena u Bolonji, a od trijumfa ih je delilio nekoliko desetina sekundi, potš je domaćin izjednačio u sudijskoj nadoknadi. Fiorentina u Seriji A nije pobedila na prethodnih osam kola, pa im je trijumf nad SPAL-om obaveza. Ekipa iz Ferare iznenadila je Torino i slavila u gostima u poslednjem meču u 2019. godini, ali je u prošlom kolu izgubila na svom terenu od Verone i ostala u zoni ispadanja. SPAL će imati velikih problema da obezbedi opstanak, pošto je poslednji sa samo 12 bodova iz 18 utakmica. Mada ni Fiorentina nije u formi, očekujemo da domaćin slavi u ovom meču, jer gosti, osim meča u Torinu, nisu uspeli da slave ni na jednom drugom gostovanju. Odigrajte jedinicu, a koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.50.

PAOK – AEK – 1 @ 1.56 u 1xbet

Solunci su napravili veliki kiks u gradskom derbiju sa Arisom, doživeli su prvi poraz i prepustili prvo mesto Olimpijakosu. Sada Pirejci predvode karavan i imaju bod više od aktuelnog šampiona nakon 17 odigranih kola. PAOK igra još jedan derbi u 18. kolu, na “Tumbu” dolazi nekadašnji šampion AEK, koji trenutno zauzima treće mesto, ali sa solidnim zaostatkom za vodećim dvojcem. Crno-beli nemaju izbora, ukoliko žele da odbrane titulu moraju da pobeđuju u serijima. Popravljanje forme nagovestili su u Kupu, kada su pobedili OFI na Kritu sa 3:0. I AEK je bio uspešan u najmasovnijem takmičenju, Atinjani su pobedili Panetolikos sa 3:1. Gostima je krajnji cilj izlazak u Evropu, dok je teško očekivati da mogu da se pridruže vodećem dvojcu u trci za šampionskim naslovom. PAOK je kvalitetniji tim i očekujemo da pobedi AEK. U prvom delu sezone meč ova dva rivala u Atini završen je bez pobednika 2:2. Predlažemo vam jedinicu, za koju u kladionici 1xbet dobijate kvotu 1.56.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici 1xbet iznosi 3.77.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.