Tiket dana (ponedeljak, 13.01.2020)

tiket dana

Danas jedva da možemo da sastavimo tiket. Šta ćete, ima takvih dana u vreme prvenstvenih pauza u večini zemalja. Ali nismo odustali, ovo je naš predlog tiketa.

Parma – Leće – 1/1 @ 3.00 u Bet365

Gostima gori pod nogama, ali to ne interesuje fudbalere Parme. Leće je, po nama, glavni kandidat da se ekspresno vrati u Seriju B, a to nam potvrđuju i njihovi poslednji rezultati. Naime, ova tim nije pobedio na četiri poslednje utakmice, a iza sebe imaju tri uzastopna poraza. Prošle sedmice su igrali važn meč na svom “Vilja del Mar”-u protiv Udinezea i izgubili ga primivši gol u poslednjim minutima. Parma igra promenjivo, ali i sa takvim izdanjima nalaze se na solidnom osmom mestu. Prošle nedelje su gostovali u Bergamu, gde su ubedljivo poraženi od odlične Atalante, bilo je čak 5:0 za tim iz Bergama. Ove dve ekipe poslednji put su se sastale u Seriji A još 2012 godine, a posle toga su samo jednom, godinu kasnije, igrali u Kupu. Parma je bolja i očekujemo da pobedi, predlažemo vam prelaz 1/1 sa kvotom 3.00 u kladionici Bet365.

Jong AZ – Oss – 1 @ 2.05 u Meridianbet

U okviru nizozemske Druge lige mladi tim AZ iz Alkmara dočekuje FC Oss. Domaći tim je bolje plasiran, pred ovaj meč zauzima 14. poziciju sa 20 bodova dok gosti imaju pet manje na 18. mestu. U prvom delu sezone Alkmar je slavio na terenu Oss-a sa 2:1, pa i u ovaj meč ulazi kao favorit. Oss je vezao četiri poraza na strani, bez postignutog gola, dok je AZ pobedio na četiri, od pet prethodnih, mečeva na svom terenu. Sve nam govori da ovde ne bi smelo da bude dileme i da će mladi fudbaleri iz Alkmara uspeti da dođu do novih bodova, pod uslovom da su zadržali formu iz finiša prošle kalendarske godine. Predlažemo vam jedinicu, a koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 2.05.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 6.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.