Tip dana: Inter – Kaljari: Mogu li “Sardi” do iznenađenja na “Đuzepe Meaci”?

Od utorka su na programu mečevi osmine finala italijanskog Kupa, a ovoga puta smo za vas izdvojili meč koji će biti odigran na stadionu “Đuzepe Meaca” gde će fudbaleri Intera ugostiti Kaljari.
Duel između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Inter: Prioritet je Serija A!

Kada se sve sabere i oduzme fudbaleri Intera pružaju dosta dobre partije ove sezone, a svakako da je najzaslužniji čovek za to Antonio Konte koji je preporodio fudbalere ove ekipe. Ipak, mora se priznati da u poslednje vreme “neroazuri” ne igraju tako dobro kao što je to slučaj tokom većeg dela šampionata.
Naime, izabranici Antonija Kontea su remizirali u prošlom kolu na svom terenu protiv Atalante i na taj način su posle duže vremena ostali bez prvog mesta na tabeli koje je preuzeo Juventus koji je u derbiju kola slavio na gostovanju kod Rome kada je bilo 1:2. Dosta dobro su “neroazuri” otvorili taj meč protiv Atalante i veoma brzo došli do vodećeg gola na tom susretu, ali ih je boljeg rezultata koštalo katastrofalno drugo poluvreme, kada su čak mogli i da ostanu bez tog jednog boda, pošto je Samir Handanovič u finišu meča odbranio penal Murijelu.
Ono što takođe nije dobro je da su fudbaleri Intera eliminisani iz Lige šampiona, iako je plasman u nokaut fazu najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja uz “Skudeto” bio primarni cilj “neroazura” kada je ova sezona u pitanju.
Iz svega navedenog dolazimo do zaključka da će se Inter pre svega ove sezone fokusirati na Seriju A kako bi konačno posle dosta vremena došli do “Skudeta” ali to sigurno neće biti nimalo lak zadatak, jer ih očekuje velika borba sa Juventusom i Lacijom.

Kaljari: Veliki pad forme!

U prvih nekoliko kola italijanskog prvenstva su fudbaleri Kaljarija bili pravi hit šampionata, a svakako je najbolji pokazatelj za to bilo i fenomenalno četvrto mesto na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu šampiona, što bi bez sumnje bio neverovatan uspeh za ekipu sa Sardinije. Ipak, kako vreme prolazi, tako i ova ekipa pruža sve slabije partije i posle devetnaestog odigranog kola se nalaze na šestom mestu na tabeli koje ruku na srce na kraju šampionata donosi plasman u grupnu fazu Liga Evrope, što bi takođe bio sjajan uspeh za “Sarde”.
Međutim, ono što nikako nije dobro je podatak da izabranici Paskvala Marana na četiri poslednja meča imaju isto toliko poraza i zaista loše izgledaju u poslednje vreme. Prvo je Kaljari na gostovanju kod Juventusa doživeo težak poraz pošto je taj meč završen rezultatom 4:0, iako je “stara dama” bez problema mogla da postigne još nekoliko golova na tom susretu. Nakon toga je usledio meč sa Milanom koji ima dosta problema u ovom šampionatu, ali ni tu “Sardi” nisu uspeli da ostvare zapaženiji rezultat, pošto su “rosoneri” slavili sa 0:2, a meč će ostati upamćen po tome što je Zlatan Ibrahimović postigao svoj prvenac od povratka u Milan.
Poslednji trijumf su izabranici Pasvala Marana ostvarili još pre nešto više od mesec dana kada su na svom terenu u jednom izuzetno uzbudljivom susretu slavili protiv Sampdorije sa 4:3.
Što se tiče Kupa, sigurno je da će ekipa sa Sardinije pokušati da dogura što dalje, ali isto tako to neće biti lak zadatak pošto gostuju kod Intera koji generalno pruža sjajne partije ove sezone.

Naš predlog

Veoma je diskutabilno u kom sastavu će nastupiti Inter u ovom meču pošto nije tajna da italijanski Kup za “neroazure” nije prioritet kada je ova sezona u pitanju, već što bolji plasman u Seriji A. Sa druge strane, Kaljari je sjajno započeo šampionat, ali kako vreme prolazi tako i “Sardi” pružaju sve slabije partije, što se za sada ne odražava previše na mesto na tabeli pošto se izabranici Paskvala Marana nalaze na pozciji koja na kraju šampionata donosi plasman u drugo po kvalitetu evropsko klupsko takmičenje. Zbog svega navedenog vam savetujemo da izbegnete prognoziranje konačnog ishoda na ovom susretu, već da se fokusirate na golove kojih bi i te kako trebalo da bude na ovom susretu. Predlažemo vam da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.61. Takođe, mišljenja smod da će i jedna i druga ekipa postići makar jedan gol na ovom susretu, pa vam zbog toga predlažemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.76. Nekako najsigurnija varijanta kada je ovaj meč u pitanju nam je igra I1+&II1+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.51.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.