Tiket dana (petak, 17.01.2020)

tiket dana

Vikend pred nama već podseća na one iz pune sezone. Na terene se vraćaju Nemci, Holanđani i Belgijanci, a tu su i lige koje se nisu prekidale.

Šalke – Menhengladbah – GG @ 1.67 u Meridianbet

Prva utakmica u Bundesligi u 2020. godini, i odmah derbi. U Gelzenkirhen dolazi Borusija iz Menhengladbaha, tim koji je dobar deo prve polusezone proveo na čelnoj poziciji. U međuvremenu “ždrepci” su prvo mesto prepustili Red Bul Lajpcigu, ali su ostali na drugom mestu, sa dva boda mnaj od jesenjeg prvaka. Šalke je odigrao dobro jesenas, za razliku od prethodne sezone i posle prvog dela nalazi se petom mestu. Rival iz Menhengladbaha im beži pet bodova, pa bi eventualnim trijumfom stigli na samo dva boda minusa u odnosu na njih. Interesantno da je prva utakmica ovih rivala, odigrana letos u prvom kolu, završena bez golova, što nije svojstveno ni Šalkeu, a ni Borusiji. Zato očekujemo da golova sada bude, i to na obe strane. Za naš predlog gol-gol u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.67.

Oss – Kambur – 2/2 @ 1.95 u Bet365

Lider prvenstva u holandskoj drugoj ligi odlazi na gostovanje sa koga bi morao da se vrati sa celim plenom. Domaćin je tek na 18. mestu, a bez pobede u prvenstvu je četiri kola, na kojima je doživeo isto toliko praza. Grčevita borba za opstanak je realnost ovog tima, a neophodne bodove moraće da traži u mečevima sa sebi ravnima. Kambur je igrao odlično u prvom delu sezone, nalazi se na čelu tabele sa dva boda više od mladog tima Ajaksa. Pošto mladi “kopljanici” ne mogu u Erediviziju, glavni rivali biće im De Grafšap, Volendam, Iglsi, Ekscelzior i Breda. Direktan plasman u elitu obezbediće samo šampion, dok će ostali morati u baraž. Kambur planira da izbori direktan ulazak u društvo najboljih. Očekujemo da lako izađu na kraj sa Oss-om, a predlažemo vam prelaz 2/2 sa koeficijentom 1.95 u kladionici Bet365.

Fulam – Midlzboro – 0-2 @ 2.06 u 1xbet

U malom londonskom derbiju Fulam na “Krejven Kotidžu” dočeuje ekipu Midlzboroa. Domaćin se još uvek nada da može do direktnog plasmana u Premijer ligu, odnosno ekspresnog povratka u elitu iz koje su ispali prošlog proleća. Trenutno se nalaze na 4. mestu, a drugoplasiirani Lids im beži sedam bodova. Velika nevolja za Fulam je povreda najboljeg strelca tima, ali i lige, Aleksandra Mitrovića, koji će propustiti naredne tri nedelje. Strahovalo se da je povreda srpskog reprezentativca ozbiljnija i da bi mogao duže da odsustvuje, ali se ispostavilo da je za oporavak potrebno nešto manje vremena. Bez “Mitrogola” Fulam teško postiže golove, pa će u duelu sa Midlzborom morati više pažnje da posveti i odbrani svog gola. Gosti su igrali u utorak ponovljeni meč FA Kupa protiv Totenhema na “Vajt Hart Lejnu”. Nisu se obrukali protiv vicešampiona Evrope, ali su poraženi sa 2:1 i završili su takmičenje. M'Boro je malo umorniji, pa će i oni igrati opreznije, mada su na dva prethodna gostovanja u Čempionšipu zabeležili pobede. U prvom meču ove dve ekipe nije bilo golova, a neće ih ni sada biti mnogo. Naš predlog je igra 0-2 gola sa kvotom 2.06 u kladionici 1xbet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici 1xbet iznosi 6.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.