Tiket dana (ponedeljak, 20.01.2020)

tiket dana

Jučerašnji tiket je bio dobitan, sa tri singla, a danas smo spremili dva prelaza, pošto nema nekog posebnog izbora, bar što se fudbala tiče. Međutim, počeo je Australijen open, pa ko voli tenis može da bira do mile volje.

Atalanta – SPAL – 1/1 @ 1.62 u Meridianbet

Ekipa iz Bergama propustila je veliku priliku da pobedi Inter na “Meaci”, imali su penal kod rezultata 1:1 u finišu utakmice, ali Murijel nije bio precizan, tačnije Handanović je odlično intervenisao. Pre tog meča Atalanta je imala dva sjajna nastupa u prvenstvu koja je okončala pobedama od 5:0, prvo protiv Milana, a onda i Parme. Pre nekoliko dana izgubili su u Firenci u Kupu i nema ništa od trofeja ni ove sezone, pošto je teško očekivati da se uključe u borbu za Skudeto pored Juventusa i Intera. Pre ovog kola Atalanta je bila na deobi četvrtog mesta, a njihov krajnji cilj je noviplasman u Ligu šampiona. Ove sezone, u svom prvom nastupu su bili uspešni i uskoro ih očekuje prvi meč osmine finala protiv špaqnske Valensije. SPAL razmišlja samo o opstanku, tim iz Ferare je na poslednjem mestu sa samo 12 osvojenih bodova do sada. U poslednjih 12 kola imaju samo jednu pobedu, a na takav način se ne ostaje u Seriji A. Verujemo u trijumf Atalante, a sve bi moglo da bude gotovo posle prvih 45 minuta. Naš predlog je prelaz 1/1 sa kvotom 1.62 u kladionici Meridianbet.

Vest Brom – Stouk – 1/1 @ 3.00 u Bet365

Ekipa iz Birmingema još uvek je na prvom mestu na tabeli engleskog Čempionšipa i pored pet uzastopnih utakmica bez pobede. Potpuno neočekivano stigla je kriza u ekipu Vest Broma, i to baš kada su se, zajedno sa Lidsom, izdvojili na tabeli. Ni Lids nije bolji u prethodnom periodu, pa su ekipe Fulama, Brentforda i Svonsija uhvatili priključak, a može da im se priključi i Notingem Forest. Imaćemo, dakle, zanimljiv finiš sezone iako se činilo da će prva dva mesta osvojiti VBA i Lids, a da će svi ostali juriti to treće mesto za elitu kroz baraž. Na pet poslednjih utakmica Vest Brom je imao četiri remija i jedan poraz, dok njihov rival, tim Stouka, igra veoma promenjivo. Ambicije gostiju su opstanak u Čempionšipu, a o povratku u elitu razmipšljaće nekom drugom prilikom. Bodovi trebaju i jednima i drugima, ali bi novi neuspeh bio prava katastrofa za Vest Brom. Predlažemo da malo rizikujete i odigrate prelaz 1/1 sa koeficijentom 3.00 u kladionici Bet365.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Bet365 iznosi 4.86.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.