Tiket dana (subota, 25.01.2020)

tiket dana

Da vidimo šta nas danas očekuje kad otvorimo kladioničarsku list. Pouda je odlična, treba biti obazriv i izbeći potencijalna iznenađenja.

Marsej – Anže – 1 @ 1.84 u 1xbet

Ekipa Olimpika iz Marseja je u neverovatnom zaletu. U prvenstvenim okršajima poslednji put je poražena još 27. oktobra, i to od šampiona Pari Sen Žermena. Od tada su pobedili osam puta, a jednom su remizirali sa Mecom. Učvrstili su se na drugom mestu sa 41 bodom, devet manje od šampiona, pa je teško očekivati da mogu do titule. Ipak, u odnosu na prošlu sezonu, kada se nisu plasirali ni u evropske kupove, ovo je sjajan rezultat. Sada na “Velodrom” dolazi jedno od najprijatnijih iznenađenja dosadašnjeg toka prvenstva, tim Anže, koji se, posle male krize, ponovo probudio. Anže je u poslednja tri kola uzeo sedam bodova, a dva puta je bio uspešan i u Kupu. Trenutno su u grupi timova koji sa po 29 bodova zauzimaju pozicije od 7. do 10. ali im Nant na četvrtom mestu beži samo tri boda. Ni plasman u Evropu nije nedostižan za Anže, pod uslovom da igraju kao u prvoj trećini prvenstva. Marsej je slavio u prvom delu sezone u gostima protiv Anžea, pa očekujemo da isto uradi i na svom “Velodromu”. Predlažemo vam jedinicu sa koeficijentom 1.84 u kladionici 1xbet.

Brentford – Lester – 3+ @ 1.80 u Meridianbet

“Pčelice” igraju odličnu sezonu u Čempionšipu. Nalaze se na 4. mestu i pokušaće do kraja prvenstva da se domognu jedne od prve dve pozicije koje vode direktno u elitu. Ako ne uspeju u tome ostaje im baraž, ali sa vrlo neizvesnim epilogom. Verujemo da im ambicije u FA Kupu nisu velike, ali sam dolazak bivšeg šampiona Engleske na njihov “Grifin park” dovoljan je motiv da pruže najviše što mogu. Neće “lisicama” biti lako u Londonu, pogotovo jer su u maloj krizi, a i njima je glavni cilj ulazak u Ligu šampiona, za šta imaju sasvim solidne izglede. Brentford je u FA Kupu eiminisao Stouk, dok je Lester bio bolji od Vigana. Dakle, obe ekipe su za rivale imale timove iz Čempionšipa. Smatramo da nas očekuje jedan zanimljiva utakmica sa dosta golova, pa smo odlučili da vam predložimo igru na golove. Za 3+ u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 1.80.

Herakles – Fejnord – 2 @ 2.00 u Bet365

Herakles je u lošoj formi još od kraja prošle godine.U prvenstvu nisu slavili na poslednje četiri utakmice, na kojima su dva puta izgubili, a dva puta odigrali nerešeno. Na sve se nadovezalo ispadanje iz Kupa, porazom od Vitesea pre tri dana, takođe na svom terenu u Almelu. Fejnord se malo stabilizovao posle ispadanja i Lige Evrope i sad pokušavaju da overe još jedan plasman u evropske kupove. Liga šampiona im je daleko, Ajaks je neprikosnoven, a drugo mesto bi mogli da pojure ukoliko AZ iz Akmara bude produžio krizu. Ispred njih su još i Viljem II i PSV, ali im oni beže samo bod, odnosno dva. Ekipa iz Roterdama je pobedila u prošlom kolu Herenven, u jednoj dobroj utakmici, pa sada imaju niz od tri pobede u Erediviziji. Očekujemo da Fejnord dođe i do četvrte, pa vam predlažemo da odigrate dvojku na ovom meču. Za pobedu Fejnorda u kladionici Bet365 dobija se kvota 2.00.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Bet365 iznosi 6.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.