Tiket dana (ponedeljak, 27.01.2020)

tiket dana

U ponedeljak nas očekuje nešto slabija ponuda, ali to nije razlog da preskočimo ovaj dan. Ovako izgleda naš tiket.

Malatijaspor – Trabzon – 3+ @ 1.67 u 1xbet

Biće ovo zanimljiv okršaj u kome će snage odmeriti dve ekipe koje su predstavljale Tursku u Evropi. Malatija je evropski put okončala u kvalifikacijama, pošto nije uspela da eliminiše Partizan, dok je Trabzon igrao u grupnoj fazi, ali se tamo nije proslavio. Što se prvenstva tiče Trabzon je na visokom trećem mestu, pša navijači ovog tima snivaju šampionske snove, pogotovo jer su ispred njih Sivaspor i Bašakšehir, a ne Galata, Fener ili Bešiktaš. malatija je dobro počela, ali u poslednje vreme igra promenjivo. Ovaj tim je trenutno deseti, a u rubruikama za pobede, remije i poraze, ima tri šestice. Na poslednje tri utakmice u ligi uzeli su samo jedan bod i to posle one sjajne pobede na gostovanju kod Bešiktaša. Trabzon je u boljoj formi, i u poslednja tri kola ima isto toliko pobeda. Očekujemo efikasan duel i bar tri gola ukupno. Za 3+ u kladionici 1xbet dobija se kvota 1.67.

Kajzerslautern – Sonenhof – T12+ @ 1.50 u Meridianbet

Nastavila se Treća liga Nemačke, a poslednji meč igraju Kajzerslautern i Sonenhof. Domaći je bivši šampion ove zemlje, ali poslednjih godina je doživeo sunovrat, pa je postojala bojazan da i ne odigra ovu sezone. U pomoć mu je priskočio nekada veliki rival, minhenski bajern, koji je upriličio odigravanje prijateljske utakmice u Kajzerslauternu, sa koje je sav prihod otišao ovom klubu za plaćanje licence za takmičenje u Trećoj ligi. “Kraljevi” igraju dobro, nalaze se na devetom mestu posle prvog dela prvenstva, ali imaju samo četiri boda manje od trećeplasiranog Manhajma, a to mesto donosi plasman u baraž za ulazak u Cvajtu. Pokušaće Kajzerslautern da se domogne bar te pozicije, ako već ne može na jedno od prva dva mesta. U goste im stiže tim sa velikim problemima, možda i većim od njihovih. Sonenhof je prvi deo sezone završio na 18. mestu sa samo 17 bodova i grčevito će se boriti da sačuva status. Umeli su da iznenade na strani, kao što je to bio slučaj u mečeviima protiv Vircburgera, Hanze i Cvikaua, ali verujemo da će domaćin uspeti da ih nadvisi. Naš predlog je igra domaćin daje dva gola, a kvota u Meridianbet za T12+ je 1.50.

Sporting – Maritimo – 0-2 @ 2.15 u Bet365

Lisabonski Sporting doživeo je tri teška udarca u poslednje četiri utakmice. Izgubili su u prvenstvu od Porta i Benfike, oba puta na svom terenu, dok su u Kupu poraženi od Brage. Sa treće, pali su na četvrtu poziciju na tabeli, pošto ih je pretekao Falmalikao. Navijači su ogorčeni, predugo čekaju na titulu, a to što je Sporting bio uspešan u Ligi Evrope, gde se plasirao u nokaut fazu slaba je uteha. Gosti su tim na čijim mečevima pada malo golova. Njihova odbrana je jedna od boljih, a oni se nalaze u zlatnoj sredini. Maritimo je primio samo jeda gol na poslednjih pet utakmica, u svim takmičenjima, pa je logično da vam u ovom meču predložimo igru na mali broj golova. Naš predlog je 0-2 sa koeficijentom 2.15 u kladionici Bet365.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Bet365 iznosi 5.38.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.