Tiket dana (utorak, 28.01.2020)

tiket dana

Današnju ponudu obeležiće engleske niže lige, ali takmičenje se nastavlja i u nemačkoj Cvajti. Igraće se i utakmice nacionalnih Kupova u nekoliko zemalja.

Tenerife – Bilbao – 0-2 @ 1.72 u 1xbet

U osmini finala španskog “Kupa Kralja” drugoligaš Tenerife dočekuje Atletik iz Bilbaoa. Gosti jesu članovi La Lige, ali se u ovom takmičenju često dešavaju iznenađenja. Tenerife su tako već eliminisale jednog prvoligaša, u prošlom kolu je pala ekipa Valjadolida, dok je Bilbao tek nakon produžetaka savladao Elče. Baskijci su u seriji od pet uzastopnih remija u prvenstvu, što se retko dešava. Oni su doneli po bod sa gostovanja kod Reala u Madridu, Sevilje i Espanjola, dok su na svom terenu remizirali sa Eibarom i Seltom. Pre tih silnih remija izgubili su od Betisa, pa su već šest kola bez pobede. To se odrazilo i na njihov plasman na tabeli pasu trenutno tek deveti. Tenerife se bore za opstanak u Segundi, trenutno su samo jedno mesto iznad crte koja deli ekipe koje ispadaju od onih koje će opstati. Za vikend su gostovali kod Las Palmasa i uspeli su da ostanu neporaženi, pa su uzeli četiri boda iz prethodne dve utakmice u prvenstvu. Očekujemo tvrd meč sa malo golova, pa predlažemo igru 0-2 gola, za koju u kladionici 1xbet dobijate kvotu 1.72.

Bilefeld – Bohum – GG @ 1.65 u Meridianbet

Prvu utakmicu u drugom delu sezone u nemačkoj Cvajti odigraće jesenji prvak, ekipa Arminije iz Bilefelda, i Bohum. Posle prvih 18. kola Arminija zauzima prvu poziciju sa 34 boda, a prate je dva velikana nemačkog fudbala, Hamburger i Štutgart, sa po tri manje. Bilefeld bi imao znatno veću prednost da nije imao katastrofalan učinak na svom terenu. Prosto je neverovatno da tim koji je samo dva puta slavio kao domaćin, na čak osam mečeva, zauzima lidersku poziciju. To samo potvrđuje izjednačenost lige, pa nas očekuje zanimljiv raspelt na proleće. Bohum se nalazi u donjem delu tabele, ali i pored toga što su 14. na tabeli, oni su po broju postignutih golova treća ekipa, odmah iza Hamburgera i Bilefelda. Odbrana je slabiji deo tima kod “plavih” iz Bohuma, pa su primili već 34 gola, skoro dva po meču. Bohum ima odličan kontra napad, pa verujemo da može zatresti i mrežu Arminije, koja je na svakoj utakmici na svom terenu primila bar gol. Naš predlog je igra gol-gol, a za GG u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.65.

Aston Vila – Lester – GG @ 1.61 u Bet365

U revanš meču polufinala engleskog Liga kupa Aston Vila dočekuje Lester. U prvom meču, odigranom na stadionu “King Pauer” u Lester, rezultat je bio 1:1, što bi trebalo da znači da pobednik ovog meča ifde u finale. Gol u gostima se ne računa, pa će u slučaju nerešenog rezultat posle 90 minuta biti igrani produžeci, a ako i tada ne bude pobednika, izvodiće se penali. Lester ima velikih problema a povredama, pa u timu neće biti najboljeg strelca Džejmija Vardija , ali ni situacija kod Vile nije ništa povoljnija. Aston Vila nije igrala za vikend, dok je Lester slavio u FA kupu na gostovanju kod Brentforda golom Iheanača na samom startu meča. Pobednik ovog duela će u finalu, najverovatnije, igrati protiv branioca trofeja, ekipe Mančester Sitija, koja je u prvoj utakmici pobedila gradskog rivala Junajted sa 3:1 u gostima. Pobednik ovog Kupa igraće u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ali smatramo da je Lesteru bitnije da izbori plasman u Ligu šampiona, dok se Vila bori da opstane u eliti. Ipek, ni jedni ni drugi ne bi želeli da ispuste šansu koja im se ukazala da igraju na Vembliju u jednom finalu. Očekujemo igru na pobedu sa obe strane, pa predlažemo GG sa kvotom 1.61 u kladionici Bet365.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Bet365 iznosi 4.57.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.