Tip dana: Milan – Torino: Mogu li “rosoneri” da nastave sa dobrim partijama?

U utorak je na programu treći meč četvrtfinala italijanskog Kupa u kom će snage na “San Siru” odmeriti ekipe Milana i Torina. Meč između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Milan: “Ibrakadabra” je preporodio ovu ekipu!

Nema sumnje da je prvi deo sezone za fudbalere Milana bio katastrofalan, a najbolji pokazatelj za to je što su “rosoneri” polusezonu završili u donjem delu tabele, što ni oni najstariji navijači Milana ne pamte.
Ipak, u zimskom prelaznom roku se u klub vratio legendarni Zlatan Ibrahimović koji je za kratko vreme preporodio ovu ekipu. Naime, od kako se popularni “Ibrakadabra” vratio u Milano, izabranici Stefana Piolija ne znaju za poraz a u tom periodu su ostvarili čak četiri pobede i samo jedan remi i to u duelu protiv Sampdorije, kada na “San Siru” nije bilo golova, ali ni pobednika.
Nakon toga su izabranici Stefana Piolija slavili na jednom izuzetno teškom gostovanju kod Kaljarija kada je bilo 0:2, da bi posle tog meča na “San Siro” doputovala ekipa Udinezea koja je bila u naletu forme. “Rosoneri” su se baš namučili u tom susretu, ali su na kraju ipak došli do veoma vredne pobede i to nakon što je Ante Rebić postigao gol u poslednjim trenucima utakmice. Ne treba zaboraviti ni da su Zlatan Ibrahimović i drugari eliminisali SPAL u osmini finala italijanskog Kupa i na taj način zakazali duel sa Torinom, koji je u prošlom kolu Serije A doživeo blamažu na svom terenu protiv Atalante kada je bilo 0:7.
Što se tiče Milana, oni su u još u petak uveče uz dosta muke slavili na gostovanju kod Breše, a taj meč je završen rezultatom 0:1.

Torino: “Bikovi” žele da se iskupe svojim navijačima!

Kada se sve sabere i oduzme, sigurno je da fudbaleri Torina pružaju solidne partije ove sezone, ali poslednji rezultati ove ekipe nikako ne daju razloga za optimizam navijačima ove ekipe.
Naime, u prošlom kolu su fudbaleri Torina na svom terenu doživeli jedan od najtežih poraza u poslednjih nekoliko godina pošto su poraženi od Atalante sa više nego ubedljviih 0:7. Jednostavno, izabranicima Valtera Macarija baš ništa nije polazilo za nogom u tom susretu, pa onda i ne treba da čudi ubedljiv poraz od ekipe iz Bergama koja i ove sezone pruža fantastične partije. Pre toga je Torino doživeo još jedan neprijatan poraz, i to na gostovanju kod Sasuola kada je bilo 2:1, što je ovoj ekipi smanjilo šanse za plasman u Ligu Evrope, što i jeste primarni cilj kada je ovaj šampionat u pitanju.
Međutim, ne treba zaboraviti da su izabranici Valtera Macarija pre svega toga odigrali dva fenomenalna susreta i to prvo na gostovanju kod Rome na “Olimpiku” gde su mimo svih očekivanja slavili sa 0:2, iako je Roma pre početka tog susreta smatrana za velikog favorita. Onda je usledila i pobeda na domaćem terenu protiv nimalo naivne ekipe Bolonje, ali su i tu “bikovi” slavili sa 1:0. Ipak, deluje da sve ono dobro što su uradili posle praznika, fudbaleri ove ekipe su “prosuli” u poslednje dva kola.
Što se tiče italijanskog Kupa, Torino je u osmini finala nakon produžetaka izbacio Đenovu i na taj način zakazao duel sa slavnim Milanom.

Naš predlog

Sigurno je da će “rosoneri” imati velike ambicije i u italijanskom Kupu, jer im je to jedina nada da ovaj šampionat završe sa trofejom, pošto u prvenstvu već sada nemaju nikakve šanse da se uključe u borbu sa prvoplasiranim ekipama. Nema sumnje da je Zlatan Ibrahimović preporodio ovu ekipu koja sa njim u timu pruža sjajne partije, i još uvek ne znaju za poraz. Mišljenja smo da će izabranici Stefana Piolija nastaviti sa dobrim partijama i u Kupu, pa vam zbog toga toplo preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.75. Takođe, mišljenja smo da će “rosoneri” na ovom susretu postići makar dva gola, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom D2+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.78.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.