Tiket dana (sreda, 29.01.2020)

tiket dana

Sasvim solidna ponuda nas očekuje danas, izbor je širok, pa su mogućnosti za dobitak velike. Ovo je naš predlog.

Marsej – Strazbur – T12+ @ 1.81 u Meridianbet

Na “Velodrom” u osmini finala Kupa Francuske dolazi Strazbur. Ovaj tim je prošle sezone osvojio Liga kup Francuske, što ga svrstava u timove koji igraju odlično utakmice na ispadanje. Strazbur je proteklog vikenda bio uspešan na gostovanju u “Kneževini”, gde su domaći Monako pobedili sa 3:1. To im nije bila prva pobeda na strani u Ligi 1, pošto su već pobedili Bordo i Amijen. Olimpik je favorit, bez obzira na sve. Radi se o drugoplasiranom timu prvenstva Francuske, koji uz to nije izgubio još od kraja oktobra prošle godine. Marsej je malo razočarao navijače na utakmici sa Anžeom u subotu, nisu uspeli da zatresu mrežu rivala, pa je meč završen bez golova. To je bio tek drugi remi u poslednjih deset kola, a imali su i osam pobeda. Marsej ne može do titule, to je svima jasno, pa će se u ovom klubu potruditi da osvoje Kup francuske i tako donosu dugo čekani trofej na “Velodrom”. Smatramo da se Olimpik dovoljno ispromašivao protiv Anžea, pa očekujemo da će sada dati bar dva gola. Za T12+ u kladionici Meridianbet dobijate kvotu 1.81.

Štutgart – Hajdenhajm – GG @ 1.72 u Bet365

“Švabe” žele odmah da se vrate u Bundesligu, ali to neće biti tako lako, kako je u jednom trenutku izgledalo. Štutgart je trenutno na deobi drugog mesta sa ekipom Hamburgera, ali im je baš Hajdenhajm za petama, sa samo bodom manje. Prvi deo sezone Štutgart je okončao sa dva uzastopna remija i samo jednom pobedom u četiri utakmice, pa sa takvim učinkom neće biti konkurentan u borbi za plsman u elitu. Gosti su dobar tim, u letnjem prelaznom roku su ostali bez nekih važnih igrača i trebalo im je vremena da uspostave igru kao iz prošle sezone. U poslednja četiri kola, pred pauzu, uzeli su deset bodova i priključili se ekipama koje “pikiraju” Bundesligu. Na ta četiri meča Hajdenhajm je primio samo jedan gol. U prvom delu sezone utakmica ove dve ekipe u Hajdnhajmu okončana je remijem 2:2, pa očekujemo da i sada vidimo golove na obe strane. Naš predlog je igra gol-gol a koeficijent za nju u kladionici Bet365 iznosi 1.72.

Šarlroa – Klub Briž – 3+ @ 1.86 u 1xbet

U zaostaloj utakmici još 5. kola belgijske Župile lige igraće Šarlroa i lider prvenstva Klub Briž. Meč je odložen zbog obaveza Klub Briža u kvalifikacijama za Ligu šampiona, koje su oni uspešno okončali i igralu su u grupnoj fazi elitnog takmičenja. Klub Briž uskoro očekuje nokaut faza Lige Evrope, pa je ovaj termin bio jedni za odigravanje ove utakmice da bi se zaštitila regularnost takmičenja, pošto se prvi deo prvenstva, onaj per Plej ofa, bliži kraju. Vicešampion ima solidnu prednost od osam bodova ispred drugoplasiranog Genta, a sa dodatna tri boda sigurno bi sačuvao prvu poziciju pred doigravanje. Šarlroa je na odličnom petom mestu i, ako se ne dogodi neki ozbilja pad, biće među prvih šest ekipa koje će u doigravanju odlučivati o tituli i mestima za Evropu. Veoma zanimljiv je podatak da Šarlroa nije izgubio u prvenstvu punih 12 kola uzastopno, još od početka oktobra, kada ih je pobedio Anderleht. Klub Briž se, po nama, malo opustio, pa je dve poslednje utakmice odigrao nerešeno. Prvo sa Varegemom u Kupu, a onda i sa Kortrajkom u prvenstvu. Očekujemo odličan meč dve dobre ekipe, u kojoj golova mora biti dosta. Odlučili smo se za 3+ sa kvotom 1.86 u kladionici 1xbet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici 1xbet iznosi 5.79.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.