Tiket dana (četvrtak, 30.01.2020)

tiket dana

Danas će se i oni pasionirani kladioci namučiti da sastave tiket, bar kada je fudbal u pitanju. Srećom, tu su košarkaški mečevi, pa ni ovaj dan neće proći bez odlaska u kladionicu.

Mirandes – Sevilja – 3+ @ 2.00 u 1xbet

Andalužani gostuju Mirandesu u osmini finala španskog “Kupa Kralja”. Domaćin je član Segune, ali je uspeo da iz ovog takmičenja izbaci već jednog prvoligaša, Seltu iz Viga. Na tabeli Sugunde su trenutno na 10. mestu, i pokušaće da dođu bar do baraža, pa da tako izbore plasman u elitu, mada se čini da im to, bar za sada, nije prioritet. Oni imaju meč manje odigran od ekipakoje su ispred njih, pa bi, ako u njemu pobede, skočili čak na petu poziciju. Sevilja želi trofej. Oni su poznati kao ekipa koja fantastično igra u utakmicama na ispadanje, a to su potvrdili u Ligi Evrope, koju su osvajali čak pet puta. U prethodnom kolu “Kupa Kralja” Sevilja je pobedila Levante na svom “Sančez Pishuanu”, a nakon toga su slavili i u meču La Lige, ponovo na svom stadionu, kada su Granadu dobili sa 2:0. Mirandes je na poslednje četiri utakmice postigao čak devet golova, pa bi mogao da zatrese mrežu i Sevilje. Na drugoj strani ne postavlja se pitanje da li Sevilja može da zatrese mrežu domaćina, pa je logičan predlog igra na golove. Predlažemo 3+ sa kvotom 2.00 u kladionici 1xbet.

Nica – Lion – 3+ @ 1.86 u Meridianbet

Derbi osmine finala francuskog Kupa igraće se na Azurnoj obali. Domaća Nica dočekuje Lion, a obe ekipe žele da odu što dalje u ovom takmičenju, a po mogućnosti i da ga osvoje. Još su daleko od trofeja, a mesta među osam najboljih ima samo za jednu ekipu. Gosti su u seriji dobrih rezultata, nisu izgubili na poslednjih osam utakmica, računajući sva takmičenja, ali su na tabeli Lige 1 tek na petom mestu. Titula je, u konkurenciji Pari Sen Žermena, nedostižan cilj, pa će oni pokušati da dođu do novog plasmana u Ligu šampiona. Pored tog cilja pokušaće da odu što dalje i u Ligi šampiona, ali ih žreb nije mazio, pa će njihov rival u osmini finala biti italijanski Juventus. Do tog meča ima još dosta, pa će se sada fokusirati na gostovanje u Nici i pokušati da odu u četvrtfinale Kupa Francuske. Domaćin je bez poraza u 2020. godini, tačnije, gorčinu poraza nisu osetili od 4. ddecembra, kada su izgubili u Sent Etjenu. Nalaze se na 12. mestu, ali imaju samo tri boda manje od Liona koji je peti. Ovde će golova biti, sigurni smo, a naš predlog je 3+. Koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.86.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Meridianbet iznosi 3.72.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.