Tiket dana (subota, 01.02.2020)

tiket dana

Počinje drugi mesec u godini, a ponuda je sve bolja i bolja. Vraćaju se lige, jedna po jedna, pa nam ovoj vikend donosi obilje utakmica.

Hofenhajm – Leverkuzen – 3+ @ 1.57 u Meridianbet

U Sinshajmu se igra jedna od zanimjlivijih utakmica 20. kola nemačke Bundeslige. Gosti iz Leverkuzena su odlično počeli drugi deo sezone, zabeležili su dve sigurne pobede uz sedam postignutih golova. Ipak, rivali su bili sa samog dna tabele, pa im sad predstoji prvi ozbiljan ispit, pošto ih očekuje Hofenhajm, tim koji je u prošlom kolu bio ubedljiv na gostovanju u Bremenu protiv Verdera. Hofenhajm je u prvom prolećnom kolu izgubio na svom terenu od Ajntrahta, pa se može reći da je u minusu za tri boda, koja će pokušati da nadoknadi. “Farmaceuti” žele ponovo u Ligu šampiona, a da bi to ostvarili moraju da beleže bolje rezultate nego jesenas. Prvi ovosezonski meč između ove dve ekipe okončan je bez golova, ali su svi prethodni obilovali pogocima. Verujemo da će ih i sada biti dosta, a naš predlog je igra 3+ sa koeficijentom 1.57 u kladionici Meridianbet.

Lucern – Jang Bojs – 2 @ 1.75 u 1xbet

“Mladi momci” su zabeležili važnu pobedu na startu drugog dela švajcarskog prvenstva. U derbiju su pobedili Bazel sa 2:0 i izdvojili se na čelu tabele sa tri boda više od Sent Galena, a čak pet od najvećeg konkurenta Bazela. Da li će tim iz Berna stići do treće uzastopne titule, ostaje da vidimo, ali imaju odličnu poziciju u ovom trenutku. Dobro je krenuo i Lucern, njihov sadašnji rival. Oni su gostovali kod Ciriha i slavili sa 3:2, čime su umakli rivalima iz zone ispadanja, Ksamaksu i Tunu. Domaćin sada ima relativno komotnu poziciju i mogao bi da iznenadi šampiona, ali je Jang Bojs jači tim i, ako sve bude po planu, osvojiće nove bodove. Dva puta su se već sastajali u ovoj sezoni, prvi meč okončan je 2:2 u Lucernu, dok je Jang Bojs slavio minimalan trijumf na svom stadionu. Sada očekujemo dvojku, a koeficijent u kladionici 1xbet iznosi 1.75.

Sasuolo – Roma – 3+ @ 1.57 u Bet365

Roma stiže u nezgodnom trenutku po Sasuolo. Ekipa iz Ređo Emilije je slavila samo jednom u poslednjih pet kola, ali im se forma popravalja, pa su u dva prethodna osvojili četiri boda. Prvo su slavili protiv Torina na svom terenu, a onda su doneli i bod iz Đenove, gde su sa Sampdorijom igrali bez golova, mada su veći deo meča odigrali sa igračem manje. Rimljani su igrali gradski derbi sa Laciom i po opštem mišljenju zaslužili su trijumf u “Derbiju dela Capitale”. Lacio je stigao do boda na pomalo komičan način, zahvaljujući velikom nesporazumu defanzivaca “vučice”. Roma je na četvrtom mestu, na kome želi da ostane na kraju sezone, da bi se još jednom našla u Ligi šampiona. Trenutno su Juventus, Inter, pa čak i Lacio, dosta daleko i teško je očekivati da mogu da ugroze te tri ekipe. Sasuolo još nije obezbedio opstanak, nalazi se na 15. mestu, ali sudeći po kvalitetu tima, sa tim ne bi smeli da imaju problema. Jesenas je u Rimu bilo 4:2 za Romu, a očekujemo dosta golova i sada. Možda ih ne bude baš šest, ali će ih tri biti svakako. Za 3+ u kladionici Bet365 dobija se kvota 1.57.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Bet365 iznosi 4.31.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.