Tiket dana (ponedeljak, 03.02.2020)

tiket dana

Imali smo dobitan tiket juče, pa je februar dobro počeo. Primetno slabija ponuda očekuje nas danas, ali oko sastavljanja tiketa problema ne sme biti. Ovako izgleda naš tiket.

Bohum – Hamburger – 0-2 @ 2.23 u 1xbet

U poslednjoj utakmici 20. kola nemačke Cvajte Bohum dočekuje Hamburger. Gosti su pre početka sezone proglašavani za glavnog kandidata za ulazak u Bundesligu, ali se stvari baš i ne odvijaju po planu. Istina, Hamburger je pred ovaj meč treći, a ako pobedi došao bi na drugo mesto pošto bi pretekao Štutgart. Međutim, previše je bodova izgubio tim iz najveće nemačke luke, da bi navijači, koji se još sećaju prošlogodišnjeg nesrećnog epiloga, mogli da budu srećni. Ipak, kraj prvenstva je još daleko i biće prilike da se stvari poprave. Hamburger je bio ubedljiv u prvom kolu nastavka prvenstva, pobedili su Nirnberg na svom terenu sa čak 4:1 i najavili berićetno proleće. Bohum je, za razliku od njih, izgubio na gostovanju u Bilefeldu od lidera prvenstva Arminije, pa su sada na 16. mestu, onom koje na kraju sezone donosi baraž za opstanak. Ove dve ekipe su odigrale tri meča u Cvajti za ove dve sezone. Zanimljivo je da je na te tri utakmice ukupno pao jedan gol i to jesenas kada je Hamburger slavio sa 1:0. Prošle sezone je oba puta bilo 0:0, pa zato i sada predlažemo igru na mali broj golova. Za 0-2 gola u kladionici 1xbet koeficijent iznosi 2.23.

Denizlispor – Gectepe – GG3+ @ 2.05 u Meridianbet

Evo jedne utakmice iz Superlige Turske u kojoj se sastaju dve ekipe iz sredine tabele. Domaćin je sakupio 22 boda i još je daleko od obezbeđenog opstanka, pa su mu bodovi iz ovakvih utakmica preko potrebni. Gosti su u bezbrižnijoj poziciji, utoliko što imaju sedam bodova više, pa bi se čak mogli umešati u borbu za plasman u Evropu, mada nam to ne izgleda kao realan scenario. Denizlispor nije pobedio od sredine decembra, kada je iznenadio Trabzon u gostima, a pored te upisali su još jednu, u Kupu Turske, opet protiv Trabzona, ali pirovu, pošto su u gostima izgubili ubedljivije. Gectepe je u boljoj formi, vezao je dve pobede u ligi, i to protiv Antalije u gostima i Bešiktaša na domaćem terenu. Obe ekipe igraju napadački fudbal, a odbrane su im slabiji delovi tima. Zato vam predlažemo igru na golove, a njih bi trebalo da ude bar tri, i to na obe strane po neki. Za predlog GG3+ u kladionici Meridianbet kvota iznosi 2.05.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 4.57.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.