Tiket dana (četvrtak, 06.02.2020)

tiket dana

Tek nekoliko fudbalskih mečeva je u ponudu ovog četvrtka, ne računajući one kontrolne, ali su tu košarkaški i teniski okršaji.

Atletik Bilbao – Barselona – 0-2 @ 1.84 u Meridianbet

Baskijci su neprijatno iznenadili svoje navijače porazom na svom “San Mamesu” od Hetafea u nedelju. Pre toga je Atletik imao devet utakmica bez neuspeha, računajući sva takmičenja. Međutim, Bilbao je nekako većinu utakmica završavao nerešenim rezultatom, pa se taj dobar niz nije odrazio preterano na položaj na tabeli. Za razliku od prethodnih sezona Bilbao više ne igra preterano efikasne mečeve. Na poslednjih šest u La Ligi nije palo više od dva gola, a što se “Kupa Kralja” tiče, eliminisali su Elče i Tenerife u gostima, i to nakon produžetaka. Barsa ima mnogo problema od kada je iz stroja ispao Luis Suarez. Grizman nikako da ustali formu, pa se sve svelo na učinak Lea Mesija, koji poput lokomotive vuče kompoziciju španskog šampiona. U trijumfu nad Levanteom istakao se mladi Fati, koga je Mesi spojio sa golom, ali će za pobedu u Baskiji i ostali morati da budu na visokom nivou. Videćemo ko će u polufinale “Kupa Kralja”, a naš predlog se odnosi na mali broj golova. Ne očekujemo da ih bude više od dva, a za 0-2 gola u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.84.

Kortrajk – Antverp – 2 @ 2.05 u 1xbet

Veliki ulog je u ovoj utakmici. Radi se o revanšu polufinala Kupa Belgije, a pošto je u prvom meču u Antverpenu bilo 1:1, bolji iz ovog duela otići će u veliko finale. Gosti igraju odličnu sezonu u Župile ligi i gotovo sigurno će izboriti Plej of. Trenutnosu na trećem mestu, a u nedelju su poraženi protiv lidera Klub Briža u gostima i to golom u samom finišu meča. U tom duelu nisu bili nijednog trenutka u podređenom položaju, što samo potvrđuje da se radi o odličnoj ekipi koja s pravom razmišlja o plasmanu u kvalifikacije za Ligu šampiona, koje donosi drugo mesto u prvenstvu. Kortrajk je takođe u odličnoj formi, ovaj tim je izgubio samo jednom na prethodnih sedam utakmica u svim takmičenjima, ali sigurno neće moći među šest najboljih, odnosno u Plej of. Zato im je plasman u finale prilika da i oni vide Evropu narednog leta. Svašta je moguće u ovom duelu, ali mi smatramo da je Antverp kvalitetniji tim i da će ispraviti kiks iz prvog meča kada nije pobedio na svom terenu. Za dvojku u kladionici 1xbet dobija se koeficijent 2.05.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici 1xbet iznosi 3.77.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.