Tiket dana (ponedeljak, 10.02.2020)

tiket dana

Danas se nećemo usrećiti s ponudom. Malo je utakmica u ponedeljak, a danas je to posebno izraženo. Naravno, nećemo odustati i spremili smo tiket za vas.

Beitar Jerusalim – Makabi Haifa – 2 @ 2.56 u 1xbet

U derbiju izraelskog prvenstva trećeplasirani Beitar dočekuje drugoplasirani Makabi iz Haife. Gosti igraju odlično ove sezone i da nije bilo kiksa pre desetak dana u meču sa slabim Kfar Sabom na domaćem terenu, kada su doživeli poraz, sada bi bili na samo dva boda od vodećeg imenjaka iz Tel Aviva. Sad im predstoji teško gostovanje u Jerusalimu, kod ekipe koja je ostala neporažena čak i u Tel Avivu protiv lidera. Mada su na tabeli jedna pored druge, ove dve ekipe deli čak devet bodova, koliko je više sakupio Makabi. Zato i smatramo da su favoriti na ovom gostovanju, pa ćemo malo rizikovati i predložiti vam dvojku. Za pobedu Makabija iz Haife u Jerusalimu u kladionici 1xbet kvota je 2.56.

Holštajn Kil – Sent Pauli – 3+ @ 1.70 u Meridinabet

Prvo nam je upalo u oči da poslednje dve utakmice Kila, jedine u 2020. godini, nisu došle 3+. To je za ovu ekipu retkost, a na pet poslednjih u 2019. palo je 26 golova, više od pet po utakmici. Sada im dolazi tim iz predgrađa Hamburga. Sent Pauli je osvojio jedan bod u drugom delu sezone, prvo su poraženi od Grojter Firta, a prošle sedmice su remizirali na svom terenu sa jednim od favorita prvenstva, ekipom Štutgarta. Na tabeli Cvajte bolje stooji Holštajn iz Kila, ima 27 bodova, pet više od svog rivala. U jesenjem delu prvenstva Sent Pauli je slavio na svom terenu protiv Kila sa 2:1. Prošle sezoon, na ovom mestu, takođe je bilo 2:1, ali za Kil, pa nam je najlogičnije odigrati na golove, odnosno na tri, ili više golova. Za 3+ u kladionici Meridianbet dobija se kvota 1.70.

Ukupna kvota na tiketu za ponedlejak u kladionici Meridianbet iznosi 4.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.