Tiket dana (sreda, 12.02.2020)

tiket dana

Ove srede od svega ima po malo. Drugi deo vanrednog kola engleskog Čempionšipa, ali i Kupovi širom Evrope. Ovo je naš predlog tiketa.

Milvol – Fulam – 2 @ 2.60 u Meridianbet

Mali londonski derbi u ovom trenutku je mnogo bitniji gostima. Fulam se vratio u trku za direktan plasman u Premijer ligu posle četiri pobede i jednog remija u poslednjih pet kola. Najzaslužniji za novi uzlet ”kolibara” je, naravno, Aleksandar Mitrović. Srpski golgeter se vratio u tim posle, ne baš lake, povrede i na poslednje dve utakmice postigao dva gola. Hadersfild je pobeđen sa 3:2, a njegov gol doneo je tri boda na gostovanju u Blekburnu, gde su Roverse pobedili sa 1:0. Milvol je popustio i u tri prethodna kola uzeo je samo bod. Sada su tek na 10. mestu, daleko je i baraž, mada bi mogli do tog šestog mesta ukoliko se vrate u formu. U prvom deu sezone Fulam je na svom “Krejven otidžu” bio više nego ubedljiv, slavio je sa 4:0, pa nam se čini da je favorit i na ovom, nimalo lakom, gostovanju. Milvol je u nedelju izgubio na svom “Denu” od vodećeg Vest Bromvič Albiona, pa smatramo da neće usppeti da se izbori ni sa Fulamom. Predlažemo vam dvojku na ovom meču, a koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 2.60.

Dižon – PSŽ – 2/2 @ 1.83 u Bet365

U četvrtfinalu francuskog Kupa Parižani gostuju u Dižonu, timu koji nije poražen na svom terenu još od avgusta kada ih je pobedio Bordo. Dižon je prošlog vikenda odigrao više nego strasan meč protiv Nanta, vodio je tri puta, a na kraju je morao da se zadovolji remijem. Uz to je Dižon veliki dužnik šampiona, PSŽ se poslednji poraz doživeo baš na ovom stadionu u novembru prošle godine. Pari Sen Žermen je prošle godine osvojio samo jedan pehar, a takmičenio se na četiri fronta. Sada žele da uvećaju broj trofeja, i mada im je najpreči onaj u Ligi šampiona, pokušaće da trijumfuju i u oba francuska Kupa, pošto verujemo da im šampionski pehar niko ne može oduzeti. “Sveci” su u seriji od osam pobeda u svim takmičenjima i iz nedelje u nedelju potvrđuju da su domonantni u zemlji aktuelnog svetskog prvaka. U četvrtfinalu Kupa Francuske igra se samo jedan meč i nema prilika za popravni. Očekujemo da će Parižani ozbiljno shvatiti meč u Dižonu i slaviti pobedu. Da bismo pojačali kvotu odlučili smo se za prelaz 2/2 sa koeficijentom 1.83 u kladionici Bet365.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Bet365 iznosi 4.76.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.