Tip dana košarka: Denver vs Los Angeles Lakers, derbi zapadne konferencije igra se u Koloradu! Jokić vs Lebron!

Denver

Očekujemo jedan sjajan duel koji nam donosi noć između srede i četvrtka. Denver koji predvodi Nikola Jokić dočekuje ekipu LA Lejkersa. Ovo je svakako derbi zapadne konferncije, jer se oba tima nalaze u samom vrhu. Denver na svom parketu igra zaista sjajno ove sezone i jako ih je teško savladati. Sa druge strane, Lebron Džejms i Entoni Dejvis žele da nastave niz dobrih rezultata, a pobeda u Kolaradu je svakako jedan od najtežih izazova koji ih očekuju. Utakmica je na programu od 04:00h. Spektakl u najavi! Goste očekuje krcata dvorana i velika podrška za tim koji želi korak dalje u odnosu na prošlu sezonu.

Denver: Trejdovi nisu mnogo poremetili ritam “grumenja”, igraju zaista sjajnu timsku košarku!

Denver ove sezone želi korak dalje. Sjajno su odigrali prošle godine i malo im je falilo da odu do finala zapada. Nisu mnogo menjali svoj tim za ovu takmičarsku godinu, jer dobre stvari ne treba menjati. Nikola Jokić će ponovo biti udarna igra ove franšize i neko ko će se sasvim sigurno boriti za MVP regularnog dela NBA lige. Pored njega takođe se mnogo očekuje od bekovskog tandema Marej – Heris. Kod Mareja se vidi da ima potencijal da postane elitni plejmejker i allstar igrač, ali velikih problema sa kontinuitetom dobrih igara. Heris je prošlu sezonu završio maestralno i od njega se očekuje da u tom ritmu i nastavi. Veliko pojačanje će biti oporavak Portera, kao i dolazak Džeremija Granta koji će biti dobro pojačanje u reketu i adekvatna izmena Jokiću i iskunom Milsapu. Denver igra odlično u ovom delu sezone. Nekoliko povreda ih je zadesilo, ali se baš tada podigla forma Nikole Jokića koji je još jednom dokazao da je sa pravom u MVP razmatranjima.

Los Angeles Lakers: Franšiza koja je najviše pogođena nesrećnim slučajem i pogibijom Kobija Brajnta, ali sezona mora da se nastavi.

Da li je došlo vreme da se Lejkersi konačno vrate na staze stare slave? Dolaskom Lebrona Džejmsa prošle godine, mnogi navijači su mislili da je to to i da je jedino on nedostajao ovoj franšizi. Međutim, to nije bilo dovoljno i čelnici ovog kluba su morali da rade na dovođenju bar još jednog NBA superstara. Dogovor je pao sa Entonijem Dejvisom i bivši igrač Pelikana sada nosi zlatni dres Los Anđeles Lejkersa. Pored njega roster su pojačali i Ejveri Bredli, kao i Dvajt Hauard koji će sa Megijom da čini pravi stub u reketu i retko ko će moći da prođe kroz njihovu zonu pod košem. Od Kajla Kuzme se očekuje da napravi iskorak u odnosu na prošlu sezonu i generalno ceo tim, pre svega da uđe u plejof, a potom i da se takmiči i bori za sam vrh celog NBA šampionata. Opravdali su ulogu favorita do sada u sezoni, nalaze se u vrhu i jedni su od glavnih konkurenata za samo finale i borbu za prsten.

Naš predlog:

Ovo je derbi zapadne konferencije. Duel 2 od 3 najboljih ekipa na zapadu. U dosadašnjem delu sezone 2 puta su odmerili snage a rezultat je 1:1. Spektakl je zagarantovan, jer će ovo biti sudar dva vrhunska tima sa mnogo all-star zvezda na parketu. Nikola Jokić ili Lebron James? Samo jedan će voditi svoju ekipu do pobede! Imate li svog favorita? Sve je moguće!!! Kvota 5 da će na meču biti postignuto više od 100.5 poena! Maksimalan ulog 200 RSD. Mi biramo predlog: domaćin pobednik meča (računaju se i produžeci) i Circuscasino daje kvotu 2.00 za taj tip. Smatramo da je Denver na svom parketu favorit protiv svih rivala u NBA ligi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.