Tiket dana (ponedeljak, 17.02.2020)

tiket dana

Nešto slabija je ponuda danas, ali se već od sutra nastavljaju evropski kupovi. Ipak, i danas neće biti problema oko sastavljanja tiketa. Ovo je naš predlog.

Čelsi – Mančester Junajted – 1 @ 1.90 u Meridianbet

Veoma važan meč igra se na “Stamford Bridžu”, mada ne odlučuje o trofejima. Jasno je da obe ove ekipe neće biti među najbolje četiri, pa samim tim mesta za obe u Ligi šampiona naredne sezone neće biti. Postoji, doduše, hipotetička mogućnost da Junajted osvoji Ligu Evrope, pa da se preko tog tamičenja dokopa evroske elite, kao što je to bilo pre tri godine. Za goste je meč u Londonu jedna od poslednjih prilika da se vrate u trku. Čelsi je sakupio šest bodova više od njih, ali ne treba zaboraviti ni Everton, Totehem i Šefild, ekipe koje se nalaze između Čelsija i “Crvenih đavola”, pre ovog kola. Junajted će već u četvrtak na okršaj šesnaestine finala LIge Evrope u belgijski Briž, dok će Čelsi prvi meč osmine finala Lige šampiona odigrati 25. februara protiv minhenskog Bajerna. Uprethodnom kolu Čelsi je remizirao u Lesteru 2:2, dok je Junajted igrao bez golova sa Vulverhemptonom na svom “Old Trafordu”. Utakmica ovih rivala u prvom delu prvenstva igrana je na startu, u prvom kolu, a Junajted je bio više nego ubedljiv i slavio je sa 4:0. treba biti iskren i reći da tim Frenka Lamparda nije zaslužio takav poraz na osnovu onoga što je prikazao u tom meču, ali se takve utakmice jednostavno dogode. Po nama, Čelsi je bliži pobedi, pa vam predlažemo jedinicu, a kvota u kladionici Meridianbet iznosi 1.90.

Bohum – Štutgart – 2 @ 1.89 u 1xbet

Domaćin je slavio važan trijumf u Vizbadenu u prošlom kolu i tako prekinuo niz od tri uzastopna poraza. Jedan su “preneli” iz jesenjeg dela, a dva su izgubili na startu drugo dela prvenstva od timova iz vrha, Bilefelda i Hamburgera. Paklen raspored ima Bohum na startu “proleća”, pošto im sada u goste dolazi Štutgart, tim koji planira da se odmah vrati u Bundesligu. “Švabe” su trenutno treće, a to mesto donosi samo baraž, koji će oni, po svaku cenu, želeti da izbegnu, pre svega zbog lošeg prošlogodišnjeg iskustva. Bohum je napustio zonu ispadanja, ali ga od prve ekipe u njoj, a to je baš Vehen koga su pobedili, deli samo dva boda. Štutgart ne sme da gubi bodove u ovakvim mečevima i verujemo da će sa tri boda napustiti “Vonovija Rurstadion” u Bohumu. U prvom delu prvenstva Štutgart je slavio sa 2:1, a asada bi nešto slično moglo da se ponovi i u Bohumu. Za dvojku u kladionici 1xbet očekuje vas koeficijent 1.89.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici 1xbet iznosi 3.59.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.