Tiket dana (utorak, 25.02.2020)

tiket dana

U naredna dva dana kompletiraće se prvi krug osmine finala LIge šampiona. Večeras se igraju dva meča, sutra još dva, pa čekamo revanše. Ponuda za utorak je zadovoljavajuća pre svega zbog Engleza koji igraju u nižim ligama.

Napoli – Barselona – GG3+ @ 2.01 u Meridianbet

Napolitanci su pregrmeli onu veliku krizu u pravo vreme. Gatuzo je izgleda tek sada sklopio kockice i prava je šteta što je Napoli toliko zaostao u prvenstvu, da je gotovo izvesno da ga naredne sezone nećemo gledati u Ligi šampiona, a možda ni u Evropi. Zato im je još bitnije da ostave trag u ovom izdanju elitnog evropskog fudbalskog takmičenja. Za razliku od prošle sezone, kada nisu prošli grupu, sada su u osmini finala, ali nisu imali sreće na žrebu. Dvomeč će odigrati sa Barselonom , i ma koliko Katalonci nisu na nivou izdanja iz prethodnih godina, ne možemo reći da nisu veliki favoriti za prolaz. Ipak, ne smemo ni Italijane unapred otpisati, baš zbog Barsinih problema u nokaut fazi u ranijim sezonama. Mnogo toga zavisiće od prvog meča, ukoliko Katalonci ostanu neporaženi, uz bar postignut gol, teško će tim iz grada podno Vezuva do uspeha u Barseloni. S druge strane, ako Napoli pobedi bez primljenog gola, šampion Španije će biti na velikim mukama u revanšu, jer će morati dobro da obrati pažnju i na svoju mrežu, a Napoli ima veoma dobar kontra napada, jer su špicevi brzi i neugodni. Uglavnom, biće zanimljivo, posebno na “San Paolu”. Očekujemo da obe ekipe pokušaju da ostvare svoj cilj već u prvih 90 minuta, a ako se bude tako igralo, golova će, sigurni smo, biti. Naš predlog je bar tri gola na meču uz to da će se zatresti obe mreže. Za igru GG3+ u kladionici Meridianbet dobija se kvota 2.01.

Luton – Brentford – 2/2 @ 2.37 u Bet365

Taman nam se učinilo da će Luton doći u su+ituaciju d napusti onu ispadanja posle dve uzastopne pobede, usledio je poraz od Čarltona za vikend, koji ih je vratio dva koraka unazad. Luton je vezao dva trijumfa rezultatom 1:0, prvo su bili uspešni protiv Šefild Venzdeja, a onda su slavili i na gostovanju kod Midlzbroa. Ni tih šest bodova nisu im pomogli da se ratosiljaju pslednjeg mesta, ali su ih približili ekipama van zone ispadanja. Sada im je prvi tim iznad crte, a to je u ovom trenutku Hadersfild, udaljen samo šest bodova, dakle dva meča. Vremena ima dovoljno, ali ne i za neku novu seriju poraza koja bi, sigurni smo, bila kobna po Luton, pa bi se on, posle samo jedne sezone, morao vratiti u Ligu 1. Problem je što im sada u goste dolazi Brentford, tim koji se bori za direktan ulazak u Premijer ligu. Nisu ni “pčelice” prezadovoljne učinkom u poslednje vreme, pošto imaju tri vezana nerešena rezultata, a od toga su dva na svom terenu. Da su slavili na tim mečevima u Brentfordu, sada bi bili na drugom mestu, onom koje im je krajnji cilj. U prvoj utakmici ovih timova, odigranoj u Brentfordu krajem novembra, “pčelice” su slavile sa čak 7:0. To bi moglo da izazove pozitivan naboj kod Lutona, koji će pokušati da povrati čast i pobedi, realno, jačeg protivnika. Ipak, sumnjamo da to Luton, u ovom moment, može, pa vam predlažemo pobedu gostiju i to posle prelaza 2/2. Za ovaj prelaz u kladionici Bet365 koeficijent iznosi 2.37.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Bet365 iznosi 4.76.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.