Tiket dana (sreda, 26.02.2020)

tiket dana

Nekada je postojala emisija koja se zvala “Sportska sreda”. I za ovu danas može se tako reći. Pored utakmica u evropskim kupovima, igraju se vanredna kola u Srbiji i Sloveniji, kao i engleskom Čempionšipu. U toku je i nekoliko teniskih turnira.

Braga – Rendžers – 1 @ 1.95 u 1xbet

Gledali smo sjajan prvi meč u Glazgovu na “Ajbros parku”. Portugalci ssu vodili sa 2:0, ali im ni to nije bilo dovoljno da izbegnu poraz u kišnoj glazgovskoj noći. Za samo petanestak minuta Rendžersi su postigli tri gola i na jug donose bar neku prednost. Dva gola za “policajce” postigao je sin legendarnog rumunskog fudbalera Georgija Hadžija, Janis Hadži, a on će biti velika uzdanica Škota i u revanšu. Rendžer je izgubio korak sa Seltikom u domaćem prvenstvu, pa im uspeh u Evropi dođe kao lek. Neće im biti lako u Bragi, portugalski tim igra već dugo u Evropi i zna da napravi dobar rezultat. U portugalskoj ligi Braga je nedavno pobedila Benfiku u gostima, a slavila je i protiv Setubala prošlog vikenda. Sada su treći, i želeće tu i da ostanu, pošto su Porto i Benfika nedodirljivi. Braga ima prednost domaćeg terena, a odgovara joj i minimalan trijumf. Ne sumnjamo da će mnogo Škota doleteti u Portugaliju da bodri svoj tim, ali prednost dajemo domaćinu. Za jedinicu u kladionici 1xbet koeficijent iznosi 1.95.

Fulam – Svonsi – 1 @ 1.83 u Bet365

Da li će Barnsli biti koban za Fulam, videćemo kroz desetak kola. Tim koji je stigao iz Lige 1 i grčevito se bori za opstanak, dva puta je pobedio prošlogodišnjeg premijerligaša i znatno ga udaljio od povratka u englesku elitu. Prošlog vikenda Fulam je osvojio bod u Derbiju, a još jednom je strelac bio Aleksandar Mitrović. Srpski napadač i dalje vodi na listi strelaca, ali bi i njemu bilo draže da je njegov tim na jednom od prva dva mesta, koje donose direktan plasman u Premijer ligu. Svonsi je niz od pet utakmica bez pobede prekinuo u subotu kada je na svom terenu slavio protiv Hadersfilda sa 3:1. “Labudovi” još uvek imaju šansu da se domognu Plej ofa i pokušaju u baražu da se vrate u elitu i budu jedini velški klub u Premijer ligi, ponovo. U novembru, kada je Fulam gostovao u Svonsiju, uspeo je da osvoji sva tri boda. Bilo je 2:1 za tim iz prestonice, a oba postigao je, pogađate, Aleksandar Mitrović. Na “Krejven Kotidžu” gledaće se zanimljiv meč, ove dve ekipe se nisu mnogo sastajale u prethodnom periodu, pošto pre jesenjeg duela nisu igrali punih pet godina. Naš predlog je jedinica, a kvota za nju u kladionici Bet365 iznosi 1.83.

Rad – Javor – 0-2 @ 1.75 u Meridianbet

“Građevinari” su pobedom protiv Napretka krenuli u misiju “opstanak u Super ligi”. Jasno je da tim sa banjice ne može do Plej ofa, pa će se potruditi da osvoji što više bodova do nastavka takmičenja u Plej autu, pogotovo jer ove sezone nema podele bodova. Junak pobede nad Kruševljanima bio je iskusni Andrija Kaluđerović, fudbalski globtroter, koji se ove zime vratio u Rad. Postigao je oba gola i tako postao najefikasniji fudbaler u istoriji Super lige Srbije, ne sumnjamo da će do kraja sezone popraviti svoj rekord. Javor je daleko od Plej ofa, pa ni u Ivanjici neće gledati Zvezdu i Partizan ovog proleća. Povratnik u elitu ima za cilj da što pr obezbedi opstanak, pa mu nije trebao poraz u petak na svom terenu pored Moravce od komšija iz Lučana, pogotovo jer su u prvom kolu ovog proleća osvojili bod u Kruševcu. Ivanjičani su bili ubeddljivi u prvom međsobnom meču ove sezone, slavili su sa 3:0, ali sada očekujemo znatno izjednačeniju borbu. Zato je naš predlog igra na mali broj golova. Za 0-2 gola u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.75.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici 1xbet iznosi 6.24.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.