Tiket dana (subota, 29.02.2020)

tiket dana

Subota će biti pravo uživanje za kladioce, koji će imati širok izbor kada je ponuda u pitanju. Možda će neke utakmice biti otkazane usled problema sa epidemijom Koronavirusa, ali će to biti pojedinačni slučajevi. Teško je izabrati sigurne parove, a ovo je naš pokušaj.

Hofenhajm – Bajern – GG3+ @ 1.71 u Meridianbet

Ovo je već treći međusobni okršaj Bavaraca i Hofenhajma u aktuelnoj sezoni, ali prvi u Sinshajmu. Jesenas su se ove dve ekipe sastale u Bundesligi, a Hofenhajm je uspeo da slavi u Minhenu sa 2:1, što je označilo početak krize aktuelnog šampiona, posle koje su jedno vreme proveli i na četvrtom mestu. Hofenhajm je ove sezone prvi put bez trenera Julajana Nagelsmana, koji je prešao u Lajpcig, pa je logično da je bilo malog nesnalaženja u početku prvenstva. Tim, kako prvenstvo odmiče, igra sve bolje, a još uvek je u igri za plasman u Evropu. Naravno, ne u ligu šampiona, u kojoj su igrali prošle godine, ali u Ligu Evrrope bi mogli. Drugi susret Bajerna i Hofenhajma odigrao se pre dvadesetak dana u Kupu Nemačke, a Bajern je slavio sa 4:3 i nasstavio put ka odbrani tog trofeja. Između dva prvenstvena kola Bavarci su imali gostovanje u Londonu, gde su Čelsi pobedili sa 3:0 i bukvalno overili plasman među osam najboljih ekipa u Ligi šampiona. Jedina nevolja iz tog meča, i to ne mala, je povreda Roberta Levandovskog, kome je napukla kost u stopalu, pa će lider šampionata morati narednih mesec dana bez svog najboljeg strelca. Problema sa napadačima ima i Hofenhajm, Izraelac Dabur, koji je došao iz Sevilje, je povređene i za njega je sezona završena. I bez dvojice opasnih strelaca timovi imaju potencijal da odigraju još jednu efikasnu utakmicu, te vam predlažemo igru gol-gol uuz tri pogotka. Za GG3+ u kladionici Meridiabet kvota je 1.71.

Bornmut – Čelsi – GG @ 1.80 u Bet365

“Trešnjice” su poražene na dva uzastopna gostovanja u Premijer ligi, u Šefildu i Barnliju, pa su ponovo u opsanoj zoni, mada ne i ispod crte. Bornmut je često pravio probleme Čelsiju, pogotovo na “Stamford Bridžu”, pa su slavili i u ovoj sezoni, negde sredinom decembra, sa 1:0. Ta pobeda, ispostavilo se, mnogo je značila Bornmutu, pošto su nakon nje naređali mnogo neuspeha i dospeli i u zonu ispadanja, pa da još nije bilo ta tri, neplanirana, boda, sve bi bilo dramatičnije. Čelsi je u prošlom kolu osvojio važne bodove u londonskom derbiju protiv Totenhema, i tako su trenutno najuspešniji prestonički klub. Čelsi je na odličnom četvrtom mestu, ali to može biti i samo privid, s obzirom da mu za vrat duvaju Junajted, Totenhem, Šefild i Vulverhempton. Posle ubedljivog poraza od Bajerna u Ligi šampiona jasno je da su završili sa tim takmičenjem, pa će sve snage baciti na domaće prvenstvo i obezbeđivanje elitnog evropskog takmičenja i za narednu sezonu. Bornmut brine o opstanku i pokušaće da iskoristi umor “plavaca”. Smatramo da je Člesi favorit, ali na “Din Kortu” nije lako igrati. Zato je naš predlog igra gol-gol sa koeficijentom 1.80 u kladionici Bet365.

Osijek – Hajduk – 1 @ 2.32 u 1xbet

Splićani su na drugom mestu na tabeli i njihovi navijači očekuju da završe na toj poziciji koja donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona narednog leta. Ipak, to neće biti lako, pošto na isti plasman pretenduju i Rijeka, Lokomtiva i Osijek. Dinamo je sigurno ponovo šampion, a ove četiri ekipe će između sebe odlučiti o evropskim kupovima. Osijek je u prošlom kolu na u svom “Gradskom vrtu” pobedio Dinamo, čime je još jednom potvrdio da je neugodan domaćin, pošto u gradu na Dravi još niko nije slavio. Hajduk je od nastava sezone pobedio na tri utakmice, dok je izgubio u Koprivnici od Slavena. Ovo je već treći međusobni duel ove dve ekipe u aktuelnom prvenstvu, Osijek je slavio na svom terenu sa 1:0, ali se Hajduk revanširao na “Poljudu” sa 3:2. Mislimo da će opet slaviti domaćin, u ovom slučaju Osijek, pa vam predlažemo jedinicu, za koju u kladionici 1xbet dobijate koeficijent 2.32.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici 1xbet iznosi 7.14.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.