Tiket dana (utorak, 03.03.2020)

tiket dana

Danas neće biti problema oko sastavljanja tiketa. Utakmica je sasvim dovoljno, a takmičenja su raznorazna, od zaostalih prvenstvenih, do Kup utakmica. Ovako izgleda naš tiket.

Reding – Šefild Junajted – 2 @ 1.88 u 1xbet

“Oštrice” su pravi hit u Premijer ligi i pokazali su da timovi iz Čempionšipa itekako mogu biti konkurentni kad uđu u elitu i bez trošenja mnogo miliona na pojačanja. Jorkširci su na početku samo bili iznenađenje, a sada u posednjoj trećini prvenstva, ravnopravan su konkurent čak i za plasman u Ligu šampiona, mada i nama to deluje pomalo nemoguće. Zato bi lako mogli do plasmana u Ligu Evrope. U zavisnosti od ishoda u Kupovima, kao i kazni za Mančester Siti, moguće je da i osmoplasirani tim završi u Evropi, a sigurni smo da će Junajted biti među njima. S duge strane njima to nije prioritet, igraju rasterećeno, pa je i to razlog dobrih rezultata. U FA kupu su stigli do osmine finala, i uz malo sreće, mogli bi do same završnice. Prvi na putu im je Reding, član Čempionšipa koji nije u dobroj formi. Domaćin je slavio samo dva puta u prethodnih 11 utakmica, ostao je bez šansi da se plasira u doigravanje, pa će morati da obrati pažnju da ne dođe u opasnu zonu, FA kup im nije previše “interesantan” u takvoj situaciji. Dvojka je izvesna, a u kladionici 1xbet kvota iznosi 1.88.

Lokomotiva Zagreb – Slaven Belupo – 1 @ 1.57 u Meridianbet

Odavno Lokomotiva nije samo “drugi tim Dinama”. Ovo je ozbiljan saastav, koji ove sezone konkuriše za osvajanje drugog mesta, a samim tim i plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona. Na terenu u Kranjčevićevoj, na kome je nedak igrao Zagreb, padali su i mnogo jači od Slavena, pa očekujemo da “Lokosi” nastave uspešnu seriju rezultata i protiv tima iz Koprivnice. Lokomotiva je trenutno četvrta, Slaven je sedmi, ali ih deli čak 17 bodova. Uz to, tim iz prestonice je pobedio četiri puta u pet prolećnih kola, izgubio je samo u Splitu, a iza sebe ima tri uzastopne pobede, poslednje dve na strani, u Varaždinu i Zaprešiću. Slaven je tim iz sredine tabele, nisu poraženi na tri poslednje utakmice, ali su samo jednom pobedili. Ovo je već treći ovosezonski okršaj ova dva tima, Slaven je u Koprivnici slavio minimalnim rezultatom, ali je zato Lokomotiva bila ubedljiva na svom terenu i pobedila sa 6:1, na početku prvenstva. Sada to neće biti toliko ubedljiva pobeda, ali očekujemo da Lokomotiva upiše tri boda. Za jedinicu u kladionici Meridianbet dobija se kvota 1.57.

Sarbriken – Fortuna – GG @ 1.75 u Bet365

Kada gledamo lige u kojima se takmiče ove dve ekipe, gosti bi trebalo lako da pobede i plasiraju se u polufinale nemačkog Kupa. Ali stvari ne stoje baš tako. Sarbriken igra u Regionalnoj ligi, i nema sumnje da će završiti na prvom mestu, posle koga ga očekuje baraž za ulazak u Treću ligu. Doduše još ih prati Elverzberg, ali je Sarbriken u mnogo boljoj formi, a i ima šest bodova prednosti. Plasman u četvrtfinale Kupa je veliki uspšeh, a do njega su došli tako što su izbacili dve ekipe iz Cvajte, Regenzburg i Karlsrue, te tim Kelna iz Bundeslige. Sada su se namerili na još jednog bundesligaša, a nije ni moglo drugaćije, pošto su oni jedini od osam ekipa u završnici iz nekog od nižih rangova. Fortuna je prokockala tri gola prednosti u petak protiv Herte, što im je jako teško palo, s obzirom da su im bodovi bili neophodni. Tim iz Dizeldorfa se bori za opstanak, još uvek je u zoni ispadanja, pa mu je to važnije od uspeha u Kupu, mada bi plasman u polufinale bio lep uspeh. Neće biti lako gostima, bez obzira što igraju kod tima iz Četvrte lige, pa ćemo izbeći konačan rezultat i predložiti vam igru gol-gol. Za GG u kladionici Bet365 koeficijent iznosi 1.75.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Bet365 iznosi 5.16.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.