Tiket dana (nedelja, 08.03.2020)

tiket dana

Ukoliko ste juče bili uspešni, danas ne brinete oko poklona za 8. mart. Ukoliko niste, lepše polovine moraće da sačekaju na darove do sutra. Evo, da pokušamo da pomognemo.

Fejnord – Viljem II – 1 @ 1.50 u 1xbet

Šteta za Fejnord što prvenstvo sad nije bar na polovini, ili da je do kraja ostalo neko kolo više, nego što ih inače ima do završetka. Od kada je na klupu tima iz najveće luke stigao Dik Advokat, Fejnord igra kao preporođen, i na domaćem tlu nije izgubio od kraja oktobra, kada ga je deklasirao Ajaks. Od poraza od Porta u Ligi Evrope, ekipa iz Roterdama nije nijednom izgubila na 12 uzastopnih mečeva u svim takmičenjima. Već su na trećem mestu, a za vodećim dvocem, koji čine Ajaks i AZ, zaostaju šest bodova. Možda nije kasno da se uključe u borbu za tron, ali dosta toga zavisi i od rivala, a ne samo od njih. U prošlom kolu su remizirali na gostovanju u Ajndhovenu protiv PSV-a, čime su prekinuli niz od pet pobeda u Erediviziji. U međuvremenu su se plasirali i u finale domaćeg Kupa, pošto su ubedljivo savladali drugoligaša Bredu, pa će u meču sa Utrehtom odlučiti o trofeju. Viljem ne igra kao na startu sezone, a niz od tri utakmice sa samo jednim osvojenim bodom ukupno, prekinuli su u prošlom kolu pobedom nad Groningenom u Tilburgu. Sada su peti na tabeli i Fejnord im beži dva boda. Jesenas je Fejnord bio bolji u Tilburgu, a verujemo i da će sada. Za jedinicu, koja je naš predlog, u kladionici 1xbet dobijate kvotu 1.50.

Sivaspor – Galatasaraj – 3+ @ 1.80 u Bet365

Domaćin je počeo polako da gubi korak, ali bi se pobedom nad aktuelnim šampionom vratio u borbu za titulu. Problem je što je Galatasaraj u odličnoj formi i vezao je čak osam prvenstvenih pobeda. I pored takvog učinka Galata još nije na vrhu, ali je blizu. Bašakšehir ima bod prednosti, ali i obaveze u Ligi Evrope, što može da bude kobno po njihova nastojanja da se najzad okite šampionskom titulom. Ne treba zaboraviti, ove sezone, odlični Trabzon, koji ima isti broj bodova kao i Galatasaraj i Sivasport, po 48. Ovogodišnje prvenstvo je interesantno kao retko koje u bliskoj prošlosti. Kvalitet se izjednačio i o naslovu odlučuje nekoliko ekipa. Pored ove četiri, neke šanse imaju i Bešiktaš, Fenerbahče, pa i Alanija, mada ne verujemo da oni uopšte i razmišljaju o tome. Ostalo je da se odigra još deset rundi, ni malo ni mnogo, ali svaki neuspeh može skupo da košta. Zato bodovi iz ovog duela imaju dvostruku težinu. Gosti su u prednosti zbog forme, ali je i domaćin, nakon četiri sušna kola, vezao dve pobede. U jesenjem delu sezone bilo je 3:2 za Galatasaraj, pa očekujemo goleadu i u ovom meču. Predlog je 3+, a koeficijent za njega u kladionici Bet365 iznosi 1.80.

Olborg – Lingbi – 1 @ 1.53 u Meridianbet

Domaća ekipa više nije iznenađenje. Sada je jasno da je nekadašnji velikan danskog fudbala ponovo blizu stare snage, ne još i slave. Nisu još obezbedili plasman u Plej of, ali bi pobedom u ovom meču došli nadomak tog cilja. Problem je što bi i gosti, u slučaju da trijumfuju u Olborgu, mogli do najboljih šest, ukoliko budu uspešni u tri preostala kola. Olborg je u sredu pobedio FC Kopenhagen u Kupu Danske i tako mu se revanširao za poraz od nekoliko dana ranije u prvenstvu. U tri kola, koja preostaju do podele lige na dva dela, vodiće se velika borba za četvrto, peto i šesto mesto, s obzirom da su prve tri ekipe, otprilike, sigurne, mada ni Orhus nije potpuno bezbrižan. Olborg je u nastavku prvenstva dva puta pobedio i jednom izgubio, dok je Lingbi dva puta izgubio i pobedio samo jednom, u meču protiv Esbjerga. Prošle sedmice Lingbi je izgubio od Brondbija minimalnim rezultatom, ali nije razočarao. Priliku da dobru igru kruniše osvajanjem bodova ima u Olborgu, a da li će uspeti u tome, videćemo. Mi mislimo da neće i da će Olborg slaviti. Za jedinicu u kladionici Meridianbet dobijate kvotu 1.53.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici 1xbet iznosi 4.13.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.