Tip dana: Juventus – Inter: Velika šteta što se ovaj meč igra bez publike!

Poslednji meč šestog kola italijanske Serije A nam donosi veliki derbi italijanskog fudbala u kom će Juventus na svom terenu dočekati Inter. Nažalost, ovaj susret će biti odigran bez prisustva publike zbog korona virusa, i nema sumnje da je velika šteta što će ovaj spektakl proteći bez prisustva najvernijih pristalica i jedne i druge ekipe. Meč između Juventusa i Intera je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Juventus: Prioritet je Liga šampiona!

Mora se priznati da fudbaleri Juventusa ne igraju toliko dobro ove sezone, kao što je to slučaj bio u nekoliko prethodnih kada su bez većih problema uglavnom u ovom delu šampionata već imali nenadoknadivu bodovnu prednost u odnosu na svoje najbliže rivale. U ovom trenutuku se “stara dama” nalazi na drugom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Lacio, ali treba dodati da Lacijali imaju meč viška, pa bi Juve eventualnom pobedom u velikom derbiju protiv Intera ponovo zaseo na prvu poziciju.
Treba napomenuti da su čelni ljudi giganta iz Torina pred početak sezone izjavili da je ovoga puta prioritet Liga šampiona, i da će crno-beli pokušati da dođu do “ušatog” trofeja, ali nema sumnje da će i to biti dosta težak zadatak pošto su Kristijano Ronaldo i drugari u prvom meču osmine finala doživeli poraz na gostovanju kod Liona, a taj meč je završen rezultatom 1:0, i sigurno je da je to bila jedna od najslabijih partija Juventusa u ovoj sezoni, kojih je ruku na srce bilo više nego inače.
U prošlom kolu Serije A su izabranici Maurisija Sarija slavili na gostovanju kod SPAL-a, a taj meč je završen rezultatom 1:2.
Što se tiče mečeva na domaćem terenu, Juve je do sada odigrao dvanaest mečeva na svom terenu u kojima je ostvario sve pobede uz samo jedan remi, pa je sigurno da svi navijači ove ekipe mogu da budu zadovoljni sa načinom na koji njihovi fudbaleri igraju u Torinu.

Inter: “Neroazuri” polako ali sigurno posustaju…

Proteklog leta su se desile ogromne promene u Interu. Naime, na mesto trenera je izabran Antonio Konte, koji je fantastično startovao sa ovom ekipom u Seriji A, i vezali su nekoliko pobeda na startu šampionata, što je dalo nadu navijačima ove ekipe da bi njihovi fudbaleri konačno mogli da napadnu “Skudeto”. U međuvremenu je milanski gigant doživeo eliminaciju iz Lige šampiona, iako su u poslednjem kolu imali priliku da slave na svom terenu protiv Barselone koja je pritom u tom meču izašla sa drugom ekipom, i dođu do plasmana među šesnaest najboljih evropskih ekipa. Nažalost, Inter je poražen u tom susretu, i čini se da su od tada i krenule nešto slabije partije “neroazura”.
Izabranici Antonija Kontea se u ovom trenuku nalaze na trećem mestu na tabeli, ali svakako treba napomenuti da imaju čak dva meča manje u odnosu na prvoplasirani Lacio, ali i jedan manje u odnosu na drugoplasirani Juventus, sa kojim se između ostalog i sastaju u ovom kolu.
U prošlom kolu su “neroazuri” nažalost poraženi na gostovanju kod Lacija iako su prvi došli do vođstva u tom susretu. Generalno, izabranici Antonija Kontea ne pružaju najbolje partije u poslednje vreme, pa su tako na pet poslednjih susreta ostvarili dve pobede, dva remija i jedan poraz.
Ipak, ne treba zaboraviti da je Inter uspeo da eliminiše Ludogorec u šesnaestini finala Liga Evrope, gde ova ekipa takođe ima velike ambicije.

Naš predlog

Ovo je meč koji će nam dati dosta odgovora kada je u pitanju borba za Skudeto. Juventus bi eventualnim trijumfom pobegao Interu na čak devet bodova prednosti, i sigurno je da bi u tom slučaju Inter ispao iz šampionske trke. Veoma teško je prognozirati konačan ishod ovog susreta pošto su i jedni i drugi i te kako kvalitne ekipe, pa vam zbog toga savetujemo da probate sa golovima, kojih bi na ovom susretu trebalo i te kako da bude. Mišljenja smo da će i jedna i druga ekipa postići makar po jedan gol na ovom susretu, pa vam predlažemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.86. Iz istog razloga vam predlažemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.01.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.