Tiket dana (sreda, 11.03.2020)

tiket dana

Večeras ćemo saznati imena još dve ekipe koje će igrati u četvrtfinalu Lige šampiona. Igraće se u Parizu i Liverpulu, a ishodi su velika nepoznanica. Tu su i neke odložene utakmice iz Engleske i Nemačke, kao i Kupovi u još nekoliko zemalja.

PSŽ – Borusija Dortmund – 1x,3-5 @ 2.37 u Meridianbet

“Milioneri” donose gol prednosti na “Park Prinčeva”, pošto su, zahvaljujući Erlingu Halandu, slavili u prvom meču sa 2:1. Baš taj gol, koji je za Parižane postigao Nejmar, daje odlične izglede francuskom šampionu. Čak i minimalna trijumf vodi “Svece” dalje, među osam najboljih. Ipak, treba biti obazriv, a na to nas upozorava bliža istorija. Naime, Pari Sen Žermen kao po pravilu lako prolazi grupu, istakne kandidaturu za osvajanje LIge šampiona, trofeja koji mu nedostaje, a onda ispadne u prvom kolu nokaut faze. Tako je bilo i protiv Mančester Junajteda u prošloj sezoni, mada su s “Old Traforda” doneli prednost. Sada imaju zaostatak, pri tom Borusija igra odlično i u Bundesligi, pa je sada prvi pratilac Bajerna. Koliko god Parižani bili moćni, Dortmund je tim koji svakom može da da gol, a onda se pojavljuju problemi za “Svece”. Ukoliko se tako nešto dogodi, ako “Milioneri” postignu gol, a Sančo, Halad i Azar su garancija tako nečeg, očekujemo veliku ofanzivu Mbapea, Kavanija, Nejmara i Ikardija. Igraće se tada bez garda i sigurni smo da će golovi pljuštati. Problem za domaće može biti i činjenica da će se igrati bez prisustva publike zbog situacije sa epidemijom koronavirusa, ali neće biti prijatno ni gostima da igraju u takvoj atmosferi. Razmišljali smo o konačnom ishodu, ali smo se ipak opredelili za duplu šansu 1x i golove. Biće ih bar tri, ali ne više od pet, a verujemo da će se tresti mreže iza leđa oba golmana. Za 1x,3-5 u kladionici Meridianbet dobija se kvota 2.37.

Malatijaspor – Trabzon – 2 @ 2.11 u 1xbet

U zaostaloj utakmici turskog prvenstva Malatija doćekuje jednog od glavnih kandidata za visok plasman, možda i za titulu, ekipu Trabzona. Ovo je meč 19. kola, koji je trebalo da se igra početkom februara, ali je odložen. Ukoliko pobede, gosti će preuzeti lidersku poziciju. Imaće isti broj bodova kao i Bašakšehir, ali i nešto bolju gol razliku. Malatija je posle dobrog početka naglo popustila i sada je na 13. mestu, sa samo dva bodaviše od prve ekipe ispod crte, a to je u ovom trenutku Kasimpaša. Prošle godine Malatija je izborila izlazak u Evropu, gledali smo je protiv Partizana u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a sada će se grčevito boriti za opstanak. Oni su za vikend prekinuli nestavran niz od šest uzastopnih neuspeha u prvenstvu, a poslednju pobedu u ligi ostvarili su sredinom decembra prošle godine, kada su kao gosti pobedili Bešiktaš. Na svom terenu pobedili su još krajem oktobra. Trabzon igra odlično, sada je rasterećen nakon ispadanja iz Evrope, pa će žestoko napasti titulu. Poslednji poraz u prvenstvu Trabzon je doživeo 16. decembra i to na domaćem terenu od Denizlija, a kao gosti su izgubili još 6. oktobra na gostovanju kod Sivaspora. Ove dve ekipe igrale su još na startu sezone, tada je Trabzon slavio sa 2:1, a očekujemo da će osvojiti bodove i u Malatiji. Za dvojku se u kladionici 1xbet dobija koeficijent 2.11.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Meridianbet iznosi tačno 5.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.