Tip dana: Arsenal Tula – Rubin: Gostima gori pod nogama!

Korona virus je stopirao fudbal širom Evrope, ali se ipak još uvek igra u Srbiji, Rusiji, Turskoj i još u nekim zemljama. Nažalost, na svim tim mečevima neće biti publike, a ovoga puta smo za vas analizirali meč između Arsenala iz Tule i Rubina. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 17 časova.

Arsenal Tula: Sjajna sezona za sada!

Nema nikakve sumnje da svi navijači Arsenala iz Tule mogu da budu i više nego zadovoljni sa načinom na koji igraju njihovi fudbaleri u ovom šampionatu. Naime, ova ekipa se trenutno nalazi na sedmom mestu na tabeli, ali nažalost imaju pet bodova manjka u odnosu na petoplasiranu ekipu na tabeli, a pominjemo to iz razloga što je to poslednje mesto koje na kraju sezone donosi plasman u Ligu Evrope.
U prolećnom delu sezone je Arsenal samo nastavio sa sjajnim partijama iz jesenjeg dela šampionata, pa su tako u uvodna dva kola ostvarili dve veoma važne pobede. Prvo su na svom terenu deklasirali Lokomotivu iz Moskve sa više nego ubedljviih 4:0, da bi odmah posle toga slavili i na gostovanju kod Sočija kada je bilo 1:2.
Ipak, u prošlom kolu je ekipa iz Tule odigrala jedan poprilično loš meč pošto su na gostovanju kod Orenburga poraženi, a taj meč je završen rezultatom 2:0.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, Arsenal je do sada odigrao deset mečeva na svom terenu, na kojima su ostvarili tri pobede, tri remija i čak četiri poraza. Što se tiče gostovanja, do sada je ekipa iz Tule gostovala jedanaest puta, i uspeli su da ostvare čak pet trijumfa, samo jedan remi i pet poraza.
Inače, ne treba zaboraviti da će Arsenal na ovom susretu nastupiti bez nekoliko standardnih fudbalera, što bi možda mogao da iskoristi gost kom zaista gori pod nogama.

Rubin: Niko ovo nije očekivao!

Slobodno možemo govoriti o tome da su fudbaleri Rubina iz Kazanja najveće razočarenje u ovogodišnjem izdanju ruske Premijer lige. Naime, ova ekipa se trenutno nalazi na katastrofalnom pretposlednjem mestu na tabeli, ali imaju isti broj bodova kao i poslednjeplasirana ekipa Ahmata iz Groznog, koja ima i meč više u odnosu na Rubin.
Sigurno je da niko nije očekivao da će nekadašnji šampion Rusije pružati ovoliko loše partije ove sezone, a zanimljivo je da je ekipa iz Kazanja do sada ostvarila samo četiri trijumfa, uz osam nerešenih rezultata i čak devet poraza, što je zaista previše za ambicije ovog klupa, koje su se čak često vezivale i za plasman u Ligu Evrope.
U poslednje vreme Rubin igra za nijansu bolje nego što je to slučaj bio u jesenjem delu šampionata, ali i dalje ova ekipa ne može da dođe do trijumfa. Na poslednjih pet susreta Rubin je bez trijumfa, a u tom periodu su ostvarili tri remija i dva poraza. U prošlom kolu je ekipa iz Kazanja doživela novi poraz, i to na svom terenu od Samare kada je bilo 0:1. Bio je to drugi meč zaredom na kom Rubin nije došao do gola, pošto su pre toga remizirali na gostovanju kod Tambova, kada je bilo 0:0.
Ono što je veoma zanimljivo je da je ova ekipa na pet poslednjih gostovanja odigrala nerešeno, a u tom periodu su uspeli da postignu samo dva gola, što je zaista premalo.
Što se tiče mečeva koje je Rubin ove sezone odigrao na svom terenu, ova ekipa je do sada ostvarila tri trijumfa, dva remija, i čak pet poraza.

Naš predlog

Arsenal igra dosta dobro ove sezone, ali je svakako utisak da su bodovi u ovom meču daleko potrebniji gostujućoj ekipi koja se nalazi u jako teškoj situaciji. Zbog toga vam i predlažemo da probate sa 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 3.31. Mišljenja smo i da bi gostujuća ekipa na ovom meču mogla da postigne makar dva gola, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom G2+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 3.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.