Tiket dana (subota, 14.03.2020)

tiket dana

Šta da vam kažemo, teški dani su stigli za sve ljubitelje sporta, a posebno sportskog klađenja. Gotovo sva takmičenja su odložena, a pitanje je šta će biti sa još nekoliko liga koje se igraju. U takvoj situaciji pravi uspeh je uopšte sastaviti tiket, ali smo pokušali.

Voždovac – Partizan – x/2 @ 4.46 u Meridianbet

Partizan je prošao u četvrtfinale Kupa i braniće trofej koji je osvajao u prethodne četiri godine, ako takmičenje bude nastavljeno. Što se prvenstva tiče, mišljenja smo da bi i crno-belima neka pauza, ili čak i završetak prvenstva, odgovarao, s obzirom da su gotovo bez šanse da dođu do titule. I ne samo zbog toga, već Partizan igra znatno slabije nego jesenas, a ima i veliki broj povređenih fudbalera i to onih najboljih. Sve to može samo da utiče na cenu vedeta crno-belih, a to je, u poslednje vreme čelnicima najvažnije. Voždovac je očajno nastavio sezonu, na pet utakmica zabeležili su isto toliko poraza, pa je logično da je došlo do promene na klupi. Tim će protiv Partizana voditi dosadašnji sportski direktor Jovan Damjanović, pošto je Radetu Kokoviću uručen otkaz. “Zmajevima” bodovi trebaju za ulazak u Plej of, ali su oni u velikoj krizi i jedino bi mogli da izdrže prvih 45 minuta protiv ekipe iz Humske. Uz sve to Voždovac je veliki dužnik Partizana pošto je slavio jesenas u Humskoj sa 2:1. Naš predlog je prelaz x/2 sa kvotom 4.46 u kladionici Meridianbet.

Zenit – Ural – 0-2 @ 2.01 u 1xbet

Rusi za sada nemaju problema sa koronavirusom i igraju utakmice svog prvenstva. Zenit je stekao lepu zalihu tokom jeseni, ali je sa dva neočekivana remija na startu drugog dela prvenstva prokockao dosta toga. Šampion još nije dao gol na dve utakmice u prolećnom delu prvenstva, ali nije ni primio. Problem je što su obe utakmice igrali u Sankt Peterburgu, protiv Lokomotive iz Moskve i UFA-e, a obe su završene rezultatom 0:0. Što se tiče ekipe Urala iz Jekatarinburga, oni su dva puta gostovali u prethodne dve runde. Prvo su osvojili bod na gostovanju kod CSKA, ali su zatim poraženi u Sočiju. Posle 21. kola nalaze se na devetom mestu, ali su od prve ekipe ispod crte udaljeni samo tri boda, pa je daleko od toga da su spokojni. Zenit nije imao problema u prvom delu prvenstva protiv Urala, slavio je u Jekatarinburgu sa 3:1, a dobio je i prethodna tri međusobna okršaja sa Uralom. Sada bi ponovo trebalo da slavi Zenit, ali iz predostrožnosti predlažemo igru na mali broj golova. Za 0-2 gola u kladionici 1xbet kvota iznosi 2.01.

Ukupna kvota na tikeu za subotu u kladionici 1xbet iznosi 8.96.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.