Tip dana: Galatasaraj – Bešiktaš: Velika šteta što se ovaj meč igra bez publike!

Poslednji meč nedeljnog programa kada je turska Superliga u pitanju nam donosi duel između Galatasaraja i Bešiktaša. Prava je šteta što se jedan ovakav meč igra bez prisustva publike, a sve to zbog koronavirusa. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 17 časova.

Galatasaraj: Velika borba za titulu!

Fudbaleri Galatasaraja igraju dosta dobro ove sezone i svakako da će se do kraja šampionata boriti za titulu, što je svakako i primarni cilj. U ovom trenutku se Galata nalazi na trećem mestu na tabeli i imaju tri boda manje od vodećeg dua na tabeli koji čine Trabzonspor i Bašakšehir koji se između ostalog i sastaju u ovom kolu.
U poslednje vreme izabranici Fatiha Terima igraju fantastično pa su tako na pet poslednjih susreta ostvarili čak pet trijumfa i samo jedan remi, i to baš u prošlom kolu kada su na gostovanju kod Sivaspora koji igra odlično ove sezone odigrali 2:2, u jednom sjajnom susretu.
Pre toga je Galata slavila u najvećem derbiju turske lige, pošto su na gostovanju kod Fenerbahčea slavili sa 1:3, a sigurno je da su u tom susretu pružili verovatno i svoju najbolju partiju ove sezone.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada su izabranici Fatiha Terima odigrali trinaest mečeva kao domaćini, na kojima su uspeli da zabeleže devet trijumfa, tri remija i samo jedan poraz. Što se tiče gostovanja, do sada je Galatasaraj odigrao dvanaest mečeva van svog terena, na kojima su zabeležili pet pobeda, ćetiri remija i tri poraza, od čega i jedan na gostovanju kod Bešiktaša, koji im ovog puta dolazi u goste, i sigurno je da će dati sve od sebe da mu se osvete.

Bešiktaš: Očekivali smo dosta više!

Treba biti realan pa priznati da smo od fudbalera Bešiktaša očekivali dosta više ove sezone. Naime, ova ekipa se trenutno nalazi tek na šestom mestu na tabeli i do sada su osvojili 43 boda, što je za devet bodova manje od prvoplasiranih ekipa na tabeli, a poznato je da Bešiktaš uvek ima šampionske ambicije, koji će ipak ove sezone ostati samo pusta želja, pošto je teško očekivati da ova ekipa može da stigne ovu ogromnu prednost vodećih ekipa na tabeli.
U poslednje vreme fudbaleri ove ekipe igraju solidno, pa su tako na pet poslednjih susreta ostvarili tri pobeda, jedan poraz i jedan remi, a u prošlom kolu su ostvarili veoma važnu pobedu na svom terenu protiv Ankaragučua kada je bilo 2:1, a drugi gol na tom susretu za Bešiktaš je postigao Adem Ljaljić koji igra dosta dobro u poslednje vreme.
Pre tog meča je šestoplasirana ekipa na tabeli ostvarila pobedu i u duelu protiv Alanije na gostovanju, a to je posebno važno pošto im je ova ekipa direktan rival u borbi za plasman u evropska takmičenja.
Do sada je Bešiktaš odigrao trinaest mečeva na svom terenu u kojima su ostvarili osam pobeda, tri remija i dva poraza. Što se tiče gostujućih susreta, ova ekipa je do sada ostvarila pet pobeda, jedan remi i čak šest poraza, zbog čega su uostalom ovako loše i plasirani na tabeli.

Naš predlog

Još jednom ponavljamo da je prava šteta što se jedan ovakav susret igra bez prisustva publike. Galatasaraj igra dosta bolje u poslednje vreme nego što je to slučaj bio većim delom sezone, a u goste mu dolazi Bešiktaš od kog smo zaista više očekivali. Ono što je veoma zanimljivo kada su međusobni susreti između ove dve ekipe u pitanju je da su na pet poslednjih slavili domaćini. Mišljenja smo da će to biti slučaj i ovog puta zbog čega vam savetujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.02. Ipak, očekuje se i da gosti pruže dosta dobar otpor i mišljenja smo da će i oni uspeti da postignu gol na ovom susretu, i iz tog razloga vam savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.65. Za kraj, savetujemo vam da probate sa duplom šansom na domaćina ali i kombinacijom golova, i zato vam za kraj predlažemo da probate sa igrom 1X&GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.07.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.