Tiket dana (nedelja, 15.03.2020)

tiket dana

Danas je nedelja, ami imamo velikih problema oko sastavljanja tiketa. Šta će tek biti od sutra? Ništa, šta je tu je, pokušavamo da nastavimo sa našom praksom i pomažemo vam u odabiru utakmica, toliko koliko ih ima.

Kajzeri – Malatija – 1 @ 2.55 u 1xbet

Turska liga je jedna od retkih, uz Srbiju i Rusiju jedina, koja se igra u Evropi. I ovde nema navijača na tribinama od ovog kola, ali se za sada prvenstvo ne prekida. Kajzeri sa klupe predvodi Robert Prosinečki, koji je zimus stigao kao spasilac, pošto je tim bio u skoro bezizlaznoj situaciji. Nekada je Prosinečki sa ovim timom izborio Evropu, pa su se čelnici setili “Velikog žutog” kada je voda došla do grla. Kajzeri je i dalje poslednji, ali nije u izgubljenoj situaciji. Pre poraza u prošlom kolu od Kasimpaše vezali su četiri utakmice bez neuspeha, sa dve pobede i dva remija. To im je najuspešniji deo šampionata i šteta što su ga prekinuli ubedljivim porazom od 5:1. Malatija igra sve lošije kako vreme prolazi, pa su bez pobede na poslednjih deset kola. Na tim mečevima osvojili su samo dva boda, pa ne čudi što su se strmoglavili na tabeli i sada su na 15. mestu sa istim brojem bodova kao i prva ekipa ispod crte. Prošlogodišnji uspeh i plasman u evropske kupove sada izgleda kao daleka prošlost i ovaj tim će voditi grčevitu borbu za opstaak i pored kvalitetnog sastava koji poseduje. Ukoliko Kajzeri pobedi, doći će samo na tri boda razlike u odnosu na Malatiju, pa je za njih ovo utakmica biti ili ne biti. Navijači će nedostajati domaćima, ali se oni ne smeju obazirati na to. Naš predlog je jedinica sa kvotom 2.55 u kladionici 1xbet.

Šahtjor – Kairat – 2 @ 1.61 u Meridianbet

Počelo je prvenstvo Kazahstana, i da nije vanredna situacija ne bismo obraćali mnogo pažnje na njega. Ovako, pomno ćemo ga pratiti i nadati se da će potrajati, bar dok se situacija u Evropi ne stabilizuje. Kairat je nesrećno ostao bez itule u prošloj sezoni, ona je ostala u vitrinama Astane, ali se tim iz Almatija nije demoralisao i kreće u novu poteru za šampionskim naslovom. U prva dva kola igrali su na domaćem terenu i upisali dve pobede, pa već sada predvode prvoligaški karavan. Sada odlaze na prvo gostovanje i to u Karagandi, gde ih čeka ekipa Šahtjora. Ovaj tim je prošlu sezonu završio na devetom mestu, od 12 klubova i izbegao je baraž za opstanak za jedno mesto. Protiv Kairata tradicionalno gube, poraženi su na prethodna tri meča, a poslednju pobedu zabeležili su još 2014. godine, pre skoro šest godina. Ne očekujemo ni da sada mogu nešto više, naprotiv. Loše su startovali, izgubili su u gostima od Tobola, a sada će upisati novi poraz. Za dvojku u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.61.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 4.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.