Tiket dana (subota, 21.03.2020)

tiket dana

Sve se svelo na Belorusiju, koja još uvek odoleva, a pored ovog prvenstva igra se još i u nekim afričkim ligama, Hong Kongu i Australiji.

Vitebsk – Gorodoja – GG @ 2.10 u Bet365

Domaći tim je pre dve sezone bio hit prvenstva, nalazio se u samom vrhu tabele, a posebno je bio uspešan u mečevima na svom terenu. U prethodnoj sezoni doživeo je veliki pad, pa je jedva izborio opstanak. Završili su na 13. mestu, sa samo bodom više od prve ekipe ispod crte, koja je morala u baraž. Sada žele da izbegnu takav scenario, odnosno da nemaju takve trzavice kada je status u pitanju. Gorodeja je imala bolju sezonu od svog rivala, okončali su prvenstvo na sedmom mestu, a da nisu osvojili samo jedan bod u poslednja tri kola šampionata, možda bi izborili i evropski nastup. U međusobnim duelima ove dve ekipe u prošlom prvenstvu Gorodeja je bila uspešnija, slavila je u gostima 2:0, dok je na domaćem terenu bilo 1:1. I sada nam se čini da su gosti bliži uspehu, bolje su igrali u pripremnom periodu, ali predlažemo igru gol-gol, za koju je kvota u kladionici Bet365 2.10.

Islač – Neman – 1 @ 1.96 u Meridianbet

Ovo je gradski derbi Minska, u kome Islač dočekuje Neman. Domaći tim je imao odličnu prošlu sezonu koju je okončao na petom mestu, odmah iza “velike četvorke” koju su činili Brest, BATE, Dinamo i Soligorsk. Uspešni su bili i u Kupu, pa su pre nedelju dana igrali i u četvrtfinalu protiv šampiona Bresta. I pored odličnog otpora, morali su da se oproste od ovog takmičenja, posle 0:0 u oba meča, ali su izgubili u produžecima u revanšu na svom terenu. Odbrana je bolji deo ovog tima, pa je teško očekivati da ih može ugroziti Neman, tim koji je prethodni šampionat završio na devetom mestu. U prošlom prvenstvu, u međusobnim duelima, Islač je slavio kao domaćin sa 1:0, do je meč kod Nemana završen nerešenim rezultatom 1:1. Ovo je prvo kolo, ali izgleda da je Islač sačuvao tim i da će i ove godine igrati zapaženu ulogu u beloruskoj ligi. Naš predlog je jedinica, za koju dobijate koeficijent 1.96 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 4.12.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.