Tiket dana (subota, 28.03.2020)

tiket dana

Evo opet mogućnosti da se sastavi tiket, ali samo zahvaljujući Belorusima koji još uvek odolevaju pošasti zvanoj koronavirus.

Slutsk – Brest – GG @ 1.94 u 1xbet

Aktuelni šampion nije počeo sezonu po očekivanju. Može se reći da je u nizu iznenađujućih rezultata u prvom kolu šampionata Belorusije, remi Bresta sa ekipom Smoleviči najveća senzacija, veća čak i od poraza BATE Borisova. Očigledno da Brest nije onaj tim iz prošlog prvenstva, pa sada ne čudi ni to što su jedva iz Kupa izbacili Islač, i to posle dve utakmice bez golova, tek u produžecima. Na drugoj strani Slutsk je odlično startovao, slavio je protiv Slavije iz Mozira sa 3:1 i tako nastavio dobar niz rezultata iz finiša prošle sezone, kao i iz kontrolnih utakmica pred početak šampionata. Brest mora da ide na pobedu, jer ako nastavi da prosipa bodove na početku lige, onaj pehar iz Superkupa, koji su osvojili pobedom nad Soligorskom, ostaće im jedini u sezoni. Ipak, neće im biti lako, pa umesto dvojke predlažemo igru gol-gol. Za GG u kladionici 1xbet koeficijent iznosi 1.94.

Minsk – Dinamo Minsk – 2 @ 2.08 u Meridianbet

Gradski derbi prestonice Belorusije igraju FC Minsk i mnogo slavniji Dinamo na stadionu “Torpeda”. U prvom kolu favoriti gotovo da nisu pobedili ni na jednom meču, pa nije ni Dinamo. Da sve ude gore po njih, oni su na svom terenu ostali praznih šaka u duelu sa prosečnim Ruhom iz Bresta, novajlijom u ligi. Devašalo se i ranije da novi član elite iznenadi nekog na startu prvenstva, ali je ovo baš iznenađenje, znajući prilike u beloruskom fudbalu. Drugi tim iz glavnog grada, ekipa Minska, bio je mnogo uspešniji na premijeri. Oni su gostovali kod Belšine i osvojili sva tri boda, pošto su trijumfovali sa 3:1. Logika bi nalagala da je formalni domaćin u ovom meču favorit, ali mi smatramo da je Dinamo imao samo loš dan u utakmici prvog kola i da će već na ovom meču nadoknaditi taj gubitak. Ove sezone BATE neće biti dominantan kao u desetak prethodnih, izuzimajući prošlu, pa će Dinamo imati šansu da se najzad dokopa titule. Da bi se to ostvarilo mora da pobeđuje od starta, jednu priliku su već propustili, ne smeju i drugu. Naš predlog je dvojka, a kvota za nju u kladionoci Meridianbet iznosi 2.08.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 5.43.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.