Tiket dana (nedelja, 03.05.2020)

tiket dana

Imamo dobre vesti, ovo je jedan od poslednjih vikenda kada su nam na meniju samo Belorusi. Uskoro bi trebalo da počne još nekoliko liga na Starom kontinentu i slede bolji dani za kladioce, ali i za kladionice.

Vitebsk – Slavija Mozir – 1 @ 2.56 u 1xbet

Jedna od zanimljivijih utakmica ovog sedmog kola u Belorusiji igra se u Vitebsku, gde domaći tim dočekuje Slaviju iz Mozira. Domaći tim je bolje započeo sezonu, nalazi se čak sedam mesta ispred svog rivala, ali kada malo bolje pogledate, deli ih samo tri boda. Dakle, gosti bi se pobedom izravnali sa Vitebskom. Međutim, čini nam se da je Slavija u slaboj formi, a u sredu su izgubili revanš polufinala Kupa u Borisovu od BATE-a sa 2:0 i tako nisu sačuvali minimalnu prednost iz prve utakmice. Verujemo da ih je ta utakmica, sigurno najvažnija za njih, dosta izbacila iz koloseka i da će teško uspeti da se brzo vrate na pravi put. Nije ni domaćin u sjajnoj formi, izgubili su prošle sedmice u Minsku od Islača, ali su pre toga vezali tri utakmice u kojima su osvojili sedam bodova. Na prethodne tri prvenstvene utakmice između ova dva rivala slavili su uvek gosti, ali smatramo da će se ta kratka tradicija prekinuti sada. Predlažemo vam jedinicu, a pobeda Vitebska se u kladionici 1xbet plaća kvotom 2.56.

BATE – Neman – 1,0-2 @ 2.85 u Meridianbet

Mic po mic i BATE se priključio ekipama iz vrha tabele i pokazao da je i ove sezone glavni kandidat za titulu, i da želi da trofej vrati u Borisov. Na prethodne četiri prvenstvene utakmice BATE je pobedio tri puta i jednom remizirao, a nije primio nijedan gol. Nisu se baš ni proslavili efikasnošću, pa je veoma retko da postignu dva ili više golova. Dva su dali Slaviji u revanš meču polufinala Kupa, a to je bilo dovoljno da izbore plasman u finale i pokušaju da dođu do prvog pehara u sezoni. ”Neman ima stotinu lica”, pevao je nekad Džoni Štulić i Azra, a ova Neman iz Belorusije ima stotinu i jedno. Gosti igraju sasvim solidno na početku sezone, sakupili su osam bodova, a imaju po dve pobede, poraza i remija. Njihove ambicije nisu velike, pa bi ih plasman u sredini tabele, gde su sada, sasvim zadovoljio. U prethodne tri međusobne utakmice BATE je pobedio Neman sa po 1:0. Nekako nam je i sada to najrealniji ishod, a mi ćemo vam, pored jedinice, predložiti i igru na mali broj golova, dakle 0-2, jer ne verujemo da gosti mogu da postignu gol u Borisovu. Za kombinaciju 1 i 0-2 gola u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.85.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici 1xbet iznosi 7.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.