Novi “Fudbalski kutak” – povratak u 2000, pakao Zagreba i poslednji Evro na kojem učestvuju naši

Od trilera u Zagrebu i protiv Slovenaca do fijaska protiv Holandije

Ekspertska analiza fudbalskog XX veka polako se bliži kraju, a najbolje iz ove epohe ostalo je za kraj – čuveno EP 2000 u Belgiji i Holandiji i nezaboravne kvalifikacije, gde „Plavi“ preko Hrvata usred Zagreba dolaze do završnog turnira, prvi put posle 16 godina. Samo na YT kanalu Meridian sport moće ćete da se podsetite čuvenog duela Jarni – Mirković, kako je duo Močibob – Borota podneo meč sa Slovencima i fijasko protiv Holanđana, a tu je i podsećanje na nezaboravni dvomeč kvalifikacija protiv Hrvata.

Fudbal se te godine posle dugo vremena igrao u dve zemlje, a jedan od domaćina Holandija ostala nam je u neprijatnom sećanju zbog načina na koji nas je domaćin „šesticom“ ispratio kući. Iako smo već poodavno zaboravili kako je to igrati na Evropskom prvenstvu, tih godina bili smo relativno redovni učesnici. Samo na kanalu Meridian Sport, podsetite se detalja jednog od najuzbudljivijih prvenstava ikada i kako kako je Francuska u fotofinišu preotela Italijanima trofej evropskog prvaka.

Kao i svakog puta, i ova emisija pokazala je da neprevaziđeni fudbalski dvojac ima prilično različite uređivače koncepcije. To ih nije sprečilo da sa nama podele neke od najpoverljivijih informacija u i oko fudbalskog terena.

Sreda 21h, samo na Meridian sport TV YouTube kanalu! Podsetite se kako je nekada bilo sasvim normalno da naši igraju Evropsko prvenstvo.

Kao i uvek, u kladionici Meridian te čekaju najbolji bonusi, najveće kvote za kladjenje i neverovatna iznenađenja.


Pridružite se našoj

>>> Viber grupi za klađenje <<<

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*